Cautare

2429 de rezultate pentru "vasile paun" (3.04 secunde)
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Democrat-liberalul Cosmin Paun a tinut sa le multumeasca ieri formatiunilor politice care si-au prezentat sustinerea fata de candidatul PD-L la Primarie, Andrei Lisinschi, pentru turul al doilea al alegerilor locale, dar si celor care au ramas neutri.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Constantin Paun - un film de animatie care aduce in prim plan un moment de istorie sau Calatoriile lui Pin-Pin, regia: ... Mihai Opris si Vasile Chirita Cu: ... Constantin Paun; ... Mihai Opris, Constantin Paun Cu (voci):
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
Deputatul din partea Partidei Rromilor Social Democrata Nicolae Paun a depus la Biroul Permanent al Camerei cinci initiative legislative privitoare la etnia din care face parte, care de care mai ciudate.
Ieri, cu cateva ore inainte de sedinta de Consiliu Local, consilierul democrat-liberal Cosmin Paun a anuntat ca va vota impotriva a tot ce era pe ordinea de zi.
Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare.
cel al consulului Ioan Paun si cel al administratoarei Cristina Popa. Din cate se stie, atat Ioan Paun, cat si Cristina Popa au fost, in faza initiala a anchetei, invinuiti in dosarul Zambaccian. ... Potrivit Rechizitoriului, si Ioan Paun, si Cristina Popa au comis grave ilegalitati in cazul Adrian Nastase.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
In loc sa-si prezinte imediat demisia, ca un adevarat barbat, coplesit de onoarea si demnitatea postului ce i s-a incredintat, ministrul Vasile Blaga a recurs la strategia celei mai jalnice tate de mahala. ... Vasile Blaga a trecut direct la amenintari:
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Cazul Vasile Rudan (Autor: ... Un protagonist al acestor experimente este Vasile Rudan. ... El a colaborat timp de mai multi ani cu generalul de divizie Vasile Dragomir, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Prezentarea materialului de urmarire penala a inceput ieri in dosarul Zambaccian, cu Ioan Paun, fostul consul general al Romaniei in China si consilier economic la reprezentanta Romaniei din Shanghai.
Buget farimitat In privinta banilor destinati de municipalitate scolilor, consilierul local Cosmin Paun (PD) s-a aratat nemultumit de faptul ca Primaria a impartit banii necorespunzator. ... Asa se pune pe la fiecare scoala cite o galeata de ciment si gata, s-au consumat bani”, a declarat Cosmin Paun.
google-analytics.com