Ieri, cu cateva ore inainte de sedinta de Consiliu Local, consilierul democrat-liberal Cosmin Paun a anuntat ca va vota impotriva a tot ce era pe ordinea de zi. Acesta a spus ca atat bugetul, cat si situatia transformarii SC Ecosal SA in serviciu public sau dorinta primarului Dumitru Nicolae de a reabilita mai multe gradinite si nu crearea unora noi, l-au determinat sa-si propuna ca in sedinta de Consiliu sa voteze negativ.

Daca problema veche a bugetului, care, dupa parerea lui Cosmin Paun, se va imparti cate putin pentru fiecare proiect astfel incat sa nu ajunga pentru finalizarea niciunui obiectiv, asa cum s-a intamplat in fiecare an din 1994 incoace, sau cea a transformarii Ecosal in serviciu public nu l-au inversunat asa tare pe consilier, problema gradinitelor a fost aspru criticata de acesta.

"Deoarece s-a ajuns la concluzia ca Galatiul este deficitar la capitolul locurilor din gradinite s-au cautat solutii si existau mai multe propuneri din partea Inspectoratului Scolar Judetean. Ca raspuns al administratiei locale la aceasta problema, pai cand tu nu ai avut copii, habar nu ai ca trebuie sa-i duci la gradinita. Dar constatam ca avem un numar de noua gradinte propuse, care sunt supuse unor lucrari de amenajare si o singura extindere. Se vrea inlocuirea tamplariei exterioare, refacerea fatadelor si multe altele care in niciun caz nu rezolva problema. Deci, daca problema era ca nu sunt locuri in gradinite si tu crezi ca o rezolvi daca schimbi tamplaria de lemn cu cea de termopan, asta, sa ma ierte Dumnezeu, dar chiar e inconstienta, mai ales ca se cheltuie zeci de miliarde de lei. Am avizat cu A'nuA' acest proiect de hotarare privind bugetul, voi vota cu A'nuA'", a precizat Cosmin Paun.