Democrat-liberalul Cosmin Paun a tinut sa le multumeasca ieri formatiunilor politice care si-au prezentat sustinerea fata de candidatul PD-L la Primarie, Andrei Lisinschi, pentru turul al doilea al alegerilor locale, dar si celor care au ramas neutri.

"Vreau sa multumesc celor doua partide care si-au manifestat sustinerea pentru noi in turul al doilea, Partidul Noua Generatie si Partidul Alternativa Ecologista si, mai mult decat atat, vreau sa multumesc partidelor care si-au pastrat neutralitatea. Acest lucru dovedeste maturitate si bun simt. Marile partide, iar Partidul National Liberal este unul dintre ele, e partidul care a strans un numar mare de voturi si, in special, candidatul lor la Primarie, Marius Stan, si ii multumesc foarte mult ca nu a iesit sa faca declaratii care sa incline balanta intr-o parte sau in alta si a lasat la libera optiune a alegatorului sustinerea si alegerea noului primar", a precizat Cosmin Paun.

La randul sau, presedintele PAER, Ion Stefan, spune ca inca nu a discutat cu reprezentantii locali ai PD-L privind sustinerea lui Andrei Lisinschi la Primarie pentru ca inca nu a fost luata decizia in Biroul Permanent Judetean al Partidului, insa a incercat sa dea asigurari ca PAER il sustine pe Andrei Lisinschi in turul al doilea al localelor.

"Eu pot sa va spun ca il sustin pe Andrei Lisinschi. Am ajuns la aceasta concluzie pentru ca mai rau decat a fost pana acum nu are cum sa fie in Galati", a spus Ion Stefan.



Se lupta cu alte panouri



Cosmin Paun a tinut sa mai adauge faptul ca pentru turul al doilea al alegerilor locale s-a schimbat si "fata" afiselor electorale. Daca despre afisul social-democratului Dumitru Nicolae, Cosmin Paun spune ca seamana cu o reclama la o agentie de turism, iar despre faptul ca afisul lui Andrei Lisinschi a ramas fara fundalul portocaliu, culoare reprezentativa pentru Partidul Democrat Liberal, Paun spune ca nu are nicio conotatie politica.

"Nu este nicio problema legata de sustinerea lui Andrei Lisinschi. Nu s-a pus asa problema. Daca panoul lui Andrei Lisinschi este alb, de fapt se pune accentul pe faptul ca batalia se da acum pentru Primarie intre doi oameni, si nu intre partidele care ii sustin", a mai spus liderul democrat-liberal.