Cautare

57527 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (6.89 secunde)
Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani. La ora 12:00, regele Mihai I a iesit la balconul Palatului Elisabeta, alaturi de principesa Margareta si principele Radu, pentru a saluta multimea care l-a ovationat indelung.
Familia Cristinei Topescu a decis ca trupul jurnalistei sa fie incinerat, urmand ca cenusa sa ajunga la mama ei, in Oradea. ... Prezent va fi fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Topescu, iar cenusa sa va fi dusa in Oradea, oras in care traieste mama sa, in prezent.
FARCAS) Piotr Cielebias este un autor, editor si jurnalist polonez interesat de fenomenele paranormale. ... Prezint mai jos, pentru cititorul roman, cateva cazuri din acest volum. ... Sarcina lor fusese sa calmeze un betiv agresiv intr-unul dintre satele pierdute in mijlocul unor terenuri agricole inconjurate de paduri.
CLAUDIA PAVEL a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive, locurile in care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga.
Andrada Parau) Claudia Pavel a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive.
Invitatul de onoare al evenimentului organizat in Piateta Cazino din Mamaia in perioada 3-4 iulie - Exotic Car Show - este primarul orasului si principatului Monaco, Georges Marsan (foto), cel care, de altfel, va inmana si trofeele pentru cele mai apreciate masini de epoca de la expozitie.
Recent,la Etajul Designerilor Romani din Strada Dacia 39, Bucuresti a avut loc evenimentul Henna Journey guest artist, intr-un spatiu de poveste dedicat feminitatii.
Pe atunci, obisnuia sa cotrobaie prin targurile de vintage din Bucuresti. ... - De cand ai pasiunea pentru hainele vintage? - Pasiunea pentru vintage o am de cinci - sase ani.
Cel mai ciudat cadou pare a fi cel primit de Rusanu, potrivit evidentei Camerei Deputatilor. Pe 5 februarie 2005, liberalul a primit un portmoneu din piele neagra, in valoare de 25 euro (sau 937.000 lei), dar nu a spus de la cine.
Pe perioada desfasurarii targului BABY EXPO din aceasta primavara (24 - 26 mai 2013) Stem SURE a pregatit surprize colorate pentru viitoarele mamici! ... Cadoul nu este conditionat de semnarea Contractelor pentru Recoltare celule stem cu Compania Stem SURE. ... 1 cadou la alegerea din cele 4 variante oferite!
Sfantul Valentin este ocazia perfecta pentru a-i oferi un cadou persoanei iubite. Daca nu ati cumparat inca un cadou, puteti vizita unul dintre targurile speciale care se desfasoara in aceasta perioada.
Profita de abonamentele de masaj corporal - de relaxare, anticelulitic sau terapeutic, lasa-te pe mana specialistilor nostri si fi gata sa-i suprinzi pe toti cu un trup de invidiat, tonifiat, relaxat si fara celulita.
Seful grupului, Nicolae Banicioiu, a explicat in fata presei ca este vorba despre o actiune initiata de TSD, actiune care consta in oferirea unui cadou presedintelui suspendat Traian Basescu.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
Guvernul blocheaza si pe acest an tichetele de masa, tichetele cadou, primele, cupoanele sociale pentru elevi, acordarea a 500 de euro pentru educatia permanenta a fiecarui nou-nascut si ingheata o serie de indemnizatii sociale.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Filarmonica Iasi a primit 800 000 lei de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru finalizarea lucrarilor la Casa Bals, din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi. "Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, un cadou pentru Iasi si pentru ieseni.
Fa-i cadou o licenta de Windows sau Xbox Gold de Craciun, preturi de la doar 15 dolari Acesta este probabil ultimul articol din acest an. Tinand cont ca maine este Craciunul si mai aveti foarte putin timp pentru cadouri, ne-am gandit sa va oferim o idee simpla si draguta.
Pentru Nadine, sarbatorile de iarna inseamna familie! De obicei artista prefera sa petreaca Craciunul acasa, cu familia si rudele, si Revelionul de asemenea, tot acasa, in compania prietenilor sai.
google-analytics.com