Ofera-i corpului tau ingrijirea de care are nevoie. Profita de abonamentele de masaj corporal - de relaxare, anticelulitic sau terapeutic, lasa-te pe mana specialistilor nostri si fi gata sa-i suprinzi pe toti cu un trup de invidiat, tonifiat, relaxat si fara celulita.
Abonament masaj de relaxare - 10 sedinte/50 min la pret de 450 lei
Avantaj - pretul de lista al unei sedinte de masaj de relaxare este de 60 lei. Economisesti 150 lei si primesti cadou 5 impachetari anticelulitice /45 min sedinta in valoare de 300 lei (pretul unei impachetari este de 60 lei)
Abonament masaj de relaxare - 10 sedinte/50 min la pret de 500 lei
Avantaj - pretul de lista al unei sedinte de masaj anticelulitic este de 70 lei. Economisesti 200 lei si primesti cadou 5 impachetari anticelulitice /45 min sedinta in valoare de 300 lei (pretul unei impachetari este de 60 lei)
In plus, la orice alta sedinta de masaj achizitionata, primiti cadou o impachetare anticelulitica!
Plata abonamentelor se poate face si in 2 rate, la inceperea abonamentului si apoi, dupa primele 5 sedinte!
Pentru detalii si programari sunati la 021 233 91 12 sau 0725 339 112!
Ne gasiti online pe site-ul www.shades.ro si pe Facebook www.facebook.com/ShadesBeautyLounge
Masajul clasic, numit si suedez dupa originea celui care l-a creat in forma actuala, suedezul Per Henrik Link, este cea mai populara forma de masaj in Europa si Statele Unite. Oamenii care se hotarasc pentru prima data sa mearga la un masaj, de obicei aleg masajul clasic, fiindca reprezinta o experienta foarte placuta. In plus, masajul clasic amelioreaza starea de sanatate si produce relaxarea muscluara si imbunatatirea circulatiei.
Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp. Masajul de relaxare stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza musculatura, mentine un corp sanatos, previne oboseala - elimina stresul si oboseala, atenueaza durerile si crampele musculare, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil, dupa numai 4-5 sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de "coaja de portocala", fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita.
Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor/disfunctiilor hormonale.