Pentru Nadine, sarbatorile de iarna inseamna familie! De obicei artista prefera sa petreaca Craciunul acasa, cu familia si rudele, si Revelionul de asemenea, tot acasa, in compania prietenilor sai. Asa se va intampla si anul acesta! Vedeta, care este acum in promovare cu piesa "Prea Tare", ne-a dezvaluit ce cadouri prefera sa faca de Craciun, baietelului si sotului sau, dar si care a fost cel mai frumos dar pe care l-a primit cu ocazia acestei sarbatori!
"Sotului ii comand articole de birou cu initialele lui si jocuri video; copilului jucarii, rachetele si avioanele il fac fericit. Mie - parfumuri si prietenilor gift-baskets cu diverse", dezvaluie Nadine.
"Cel mai tare cadou pe care eu l-am facut de Craciun a fost o colectie cu toate filmele romanesti pe VHS, asta pana in 2000, cand nu existau nici DVD-uri si nici nu se vindeau filme romanesti. A fost foarte complicat pentru ca a trebuit sa stea cineva cateva saptamani sa mi le copieze de pe pelicula. Costisitor! Dar a meritat. Am impresionat. Iar cel mai frumos cadou pe care eu l-am primit de Craciun, de suflet, este casa in care locuim acum. A fost cadoul lui Dragos, sotul meu, de anul trecut de Craciun!", a mai completat artista.

Vrea sa-si surprinda sotul si musafirii cu coltunasi facuti in casa!


Si pentru ca ii place sa petreaca timp si in bucatarie, experimentand diverse retete, atat pentru copilul ei, cat si pentru sot, Nadine s-a gandit ca n-ar strica sa pregateasca de Craciun, pe langa bucatele traditionale, si niste coltunasi cu branza de vaci, facuti cu manuta ei, special pentru familie si musafirii pe care urmeaza sa-i primeasca in noua ei casa.
"Pentru ca suntem o familie tanara, la inceput de drum, nu avem inca traditii, lucram la ele. Asadar, anul asta vreau sa incerc de Craciun coltunasii cu branza de vaci, la cuptor si smantana la servire, facuti de mana mea!", spune Nadine.
Asculta aici noua piesa a lui Nadine, "Prea Tare":
http://www.youtube.com/watch?v=yJCf0KKbjzM