Cautare

50 de rezultate pentru "ultimile" (3.16 secunde)
"Pentru piata produselor petroliere, inceputul de an este unul foarte agitat, volatilitatea preturilor a atins in ultimile zile niveluri de maxim istoric.
Alegerile prezidentiale nu au rezolvat deloc criza politica ci, din contra, au agravat-o, iar clasa politica din Romania nu a invatat nimic din ultimile luni de marasm politic si financiar, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
"A inceput ultimul mare razboi dintre Basescu si USL" Toate evenimentele politice majore din ultimile doua saptamani ne arata ca pe malurile Dambovitei se da ultimul razboi dintre Traian Basescu si USL, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca, desi va pierde lupta, seful statului va "arunca" pe piata mai multe bombe politice.
Voi reliefa rolul si aportul personalitatilor locale la evolutia generala a spatiului romanesc, cum va voi face partasi pe voi, cititorii mei, la ultimile mele cercetari privind Istoria Cadrilaterului romanesc, lucrare pe care o voi publica in anul Centenarului Marii Uniri.
In 1997, sub patronajul Federatiei Mondiale a Oamenilor de Stiinta este organizata in Italia la Erice o Scoala internationala de cosmologie si gravitatie in care fizicieni din Germania, India, Italia, Statele Unite, Rusia, Israel si China prezinta ultimile dezvoltari ale teoriilor ce incearca sa includa gravitatia intr-un model cuantic, spinul si miscarea de torsiune fiind actorii principali ai acestora.
Potrivit Mediafax, in ultimile luni, prezenta deputatilor la lucrarile Parlamentului a fost scazuta, chiar daca aveau program de lucru doar de doua-trei zile pe saptamana.
000 lei, iar, in ultimile luni, din cei 3. 840 de sateni doar 30% au platit impozitele la stat. "Satenii nu au mai platit impozitele pe terenurile agricole pentru ca sunt speriati de seceta.
Printre ultimile controale intreprinse, la sfarsitul saptamanii trecute, se numara si cel efectuat la hypermarketul Kaufland. "Spre deosebire de alte societati verificate, la Kaufland nu am constatat abateri, ci doar lipsa planului de evaluare al riscurilor la locul de munca.
Dupa ce in ultimile 12 luni a cantat alaturi de James Morrison si Flo Rida, Nelly a recunoscut ca urmatoarea tinta ar putea fi Eminem, potrivit Musichat.
In ultimile luni, in special. O boala incurabila, descoperita tarziu l-a chinuit si i-a chinuit si pe cei apropiati lui.
Se stie, de altfel, ca Iliescu era sa fie exclus din partid inca din 2005. Acesta pare sa fie motivul pentru care Diaconescu a avut o comportare atat de ciudata in ultimile saptamani:
Dupa ultimile sale pozne, infrangerea era cat se poate de previzibila. Personal, cred ca Geoana va inainta in viata, de acum inainte, din infrangere in infrangere.
Dupa decapitarea lui Geoana, crede Ciuvica, Basescu va ataca ultimile redute pe care nu le retine: "cateva organisme media care inca mai respira".
De asemenea, in ultimile saptamani, explica sociologul, pesedistii au inceput sa "se aseze", ca la fotbal, in opozitie. "Sunt doua lucruri bune care s-au petrecut in PSD dupa alegerile prezidentiale.
La o prezenta de 14,6%, si daca iesea pe strazi doar doua zile in ultimile doua saptamani, Piedone mai scotea 3000 de oameni la urne, si Minca era deputata acum.
Totusi manifestatiile organizate in ultimile saptamani au fost extrem de firave prin raportare la asteptarile create si mai ales la tonul denuntator al opozantilor si al presei.
"Basescu a impus-o pe Anastase" "Decredibilizarea parlamentului, inclusiv prin votul de turma din ultimile zile este si rezultatul impunerii de catre Basescu, la conducerea parlamentului, a unor persoane docile dar lipsite de experienta.
Aceasta in conditiile in care, in ultimile luni, neincrederea si suspiciunea au fost literele de lege care au guvernat relatiile dintre cei doi lideri, Crin Antonescu, respectiv Victor Ponta.
"Presedintele Basescu si premierul Boc au o unica tinta in ultimile doua luni: pregatirea prin lege a alegerilor de anul viitor.
Intrebat daca, avand in vedere ca se situeaza in grupul reformatorilor din PDL, reuseste sa ‘empatizeze‘ cu oamenii, Baconschi a raspuns ca da, avand in vedere ca viziteaza din ce in ce mai mult in ultimile luni filialele democrat-liberale din teritoriu, iar oamenii au inceput si sa il recunoasca pe strada, desi nu e esential acest ‘criteriu vedetistic‘.
google-analytics.com