Cautare

8595 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs satu mareeducatoare limba romana" (3.22 secunde)
Prin decizia istorica a Curtii Constitutionale a Republicii Moldova s-a stabilit ca limba oficiala a tarii sa fie limba romana. ... In afara proiectelor concrete pe care le deruleaza, cele doua tari mai au in comun si limba romana, vorbita de secole de catre cele doua popoare.
Membrii Comisiei romanilor de pretutindeni au avut intalniri cu reprezentanti ai Administratiei Regionale de Stat din regiunea Cernauti, ministrul consilier in cadrul Consulatului General al Romaniei la Cernauti, redactorul sef al ziarului de limba romana Zorile Bucovinei si redactorul sef al ziarului Gazeta de Herta.
- Pentru mine, acest concurs este o provocare. De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare. Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Coproductia franco-romana, filmata in limba romana, face parte din trilogia romaneasca a Vaninei Vignal, inceputa cu "Stella" (2007) si programata a se incheia cu un al treilea film despre elita romaneasca persecutata de regimul comunist dupa 1948.
Larisa, evolutie ezitanta Intrata in concurs cu dureri, Larisa Iordache a dezamagit, nereusind sa se califice in vreo finala pe aparate. ... Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele:
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
"Incuiam clasa si predam in romana" Acum e mai bine, ne spun toti romanii cu care vorbim. ... "In 1995, aveam o clasa romana in cadrul unei scoli ruse de aici. Eram obligata sa le predau limba moldoveneasca in alfabetul chirilic.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Doar 200 de titluri digitale in librariile de in Romania Piata de carti digitale in limba romana e in perioada de pionierat. ... Ce-i drept, nici carti digitale in limba romana nu prea sunt. ... Fata de 2009 e o crestere uriasa, de 200%.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
In acest sens, textul documentului prevede ca, la adunarile generale si sesiunile ministeriale ale diferitelor organizatii la care limba franceza este limba oficiala sau de lucru, in situatiile in care reprezentantii statelor membre ale Francofoniei nu se pot exprima in limba franceza, delegatiile nationale vor asigura distribuirea versiunii in limba franceza a textelor interventiilor respective.
Intrebati alti 100 de absolventi de liceu care au habar de limba engleza care este provenienta cuvantului guvernanta. Cel putin 95% va vor raspunde ca din limba engleza (governance), are intelesul de act de guvernare".
Proiectul Wikipedia, o enciclopedie libera multilingva creata de voluntari, a fost lansat in limba engleza pe 15 ianuarie 2001, ajungand in prezent la peste 17 milioane de articole in 270 de limbi.
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc.
Limba romana este limba oficiala in Republica Moldova. "Limba romana" inlocuieste ""imba moldoveneasca" in Republica Moldova. Parlamentul Moldovei a votat pentru folosirea sintagmei "Limba romana".
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. ... 2) I-a sfatuit pe tinerii romani din Republica Moldova si din Transnistria sa ceara cetatenie romana;
google-analytics.com