Cautare

3473 de rezultate pentru "titularizare 2009 ialomita" (4.10 secunde)
El a sustinut ca unii colegi "i-au marturisit ca la examenele de titularizare organizate de ministerul Invatamantului in acest an, concurentii care aveau diplome emise de Spiru Haret au fost scosi din sala cu forta de catre jandarmi, din ordinul ministrului Ecaterina Andronescu".
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda.
Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
Printre acestea regasim mobilitatea acestora in sistem, precum si aspectul examenelor de titularizare din ultimii ani care ne-au aratat ca exista elemente asupra carora trebuie sa ne concentram atentia.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
- Sa zicem ca demonstreaza cineva, cu probe-beton, ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, si ca Geoana trebuia sa fie presedinte. ... fraudarea alegerilor din 2009 a fost premeditata. ... Iar masinaria pusa la punct in 2009 a lovit si la referendumul din 2012, si la prezidentialele din 2014.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
"In conditiile manifestarilor cauzate de recesiunea financiara globala, traficul pe canalele navigabile a suportat modificari, reusindu-se totusi, ca la finele primului trimestru sa se realizeze o depasire cu 5,63% fata de programul aprobat pe 2009 si cu 1,32% fata de aceeasi perioada a anului 2008", afirmat Zeicu.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. ... 34/2009 "a intrat prea repede in vigoare".
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
google-analytics.com