Cautare

1903 de rezultate pentru "tigari confiscate de politia rutiera" (3.25 secunde)
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Desi majorarea pretului la tutun si bauturi alcoolice era programata pentru 2 mai, fumatorii au putut inca achizitiona tigari la pretul vechi.
Recenta majorare de la 1 aprilie a accizelor la tigari a condus la o proliferare a fenomenului de contrabanda cu aceste produse. Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova.
Finantele valorifica printr-un magazin propriu bunurile confiscate de alte institutii ale statului. ... In ultimul an au fost confiscate doua autoturisme si doua barci, donate apoi de Fisc unor manastiri si unei primarii din tara.
Ingeniozitatea contrabandistilor, cand vine vorba de introducerea tigarilor in tara, nu are limite. Acestia reusesc sa gaseasca cele mai nastrusnice modalitati de incercare a vigilentei politistilor de frontiera. Sunt numeroase cazurile in care autoritatile gasesc tigari ascunse in canapele, frigidere, prajituri sau cafea.
Profitul consistent din afacerile cu tigari de contrabanda le face cu ochiul din ce in ce mai mult angajatilor Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Desi au trecut doar doua luni de la scumpirea tigarilor, incepand de saptamana asta craiovenii vor scoate din buzunar vreo 4.000 de lei vechi mai mult pentru fiecare pachet de tigari. ... Mult anuntatele scumpiri de la 1 iulie, la tigari si alcool, par sa fi fost reprogramate.
Sistemul de accizare a produselor din tutun in spatiul UE, bazat pe pretul de vanzare a celei mai populare marci de tigari, ar putea fi modificat. Schimbarea acestui sistem de acizare va putea conduce la scumpirea tigarilor mai repede decat ne-am asteptat.
Acestea sunt prevederile unui proiect al Ministerului Finantelor, care vizeaza armonizarea legislatiei romanesti privind accizele cu legislatia de profil a Uniunii Europene.
De ceva vreme incoace, parlamentarii discuta inchiderea duty-free-urilor, unul dintre scopuri fiind si acela de a elimina contrabanda. Inchiderea acestor shopuri ar da o grea lovitura contrabandistilor de tigari, care s-ar vedea in imposibilitatea de a se aproviziona.
Un pachet de tigari din categoria premium va costa, de la 1 iulie, cinci lei si 70 de bani. Acciza minima pentru tigarete reprezinta peste 90% din acciza aferenta tigaretelor din categoria de pret cea mai vanduta.
de euro din contrabanda cu tigari. Acesta a precizat ca magazinele duty-free furnizeaza o cantitate considerabila pentru piata ilegala de tigarete. Declaratia a fost facuta, astazi, in cadul conferintei Euromonitor - "Comertul ilicit cu produse de tutun".
Cele mai multe tigarete au fost gasite in mijloace de transport, piete si targuri. Structurile Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) au confiscat, incepand din luna mai, aproape 125 de milioane de tigari, dintre care aproape 5,8 milioane in ultima saptamana.
Doi craioveni au fost prinsi in noaptea de joi spre vineri, in Mehedinti, in timp ce transportau aproape 500.000 de tigarete de contrabanda. Unul dintre ei era de mai multa vreme in vizorul politistilor doljeni de la Investigarea Fraudelor, ca suspect de contrabanda cu tigari.
Inca 8 piste pentru biciclisti, ILEGALE, desfiintate de Politia Rutiera a Capitalei Brigada Rutiera a reconfirmat ilegalitatea pistelor pentru biciclisti din Bucuresti (...) In perioada 2 - 6 august, politia a emis 8 dispozitii de desfiintare a tot atatea trasee pentru biciclisti.
ca tine sub control evaziunea fiscala, dupa ce, in primele noua luni din 2010, au fost constatate cu aproape 50% mai multe infractiuni fata de aceeasi perioada a anului trecut. ... la numarul de pachete de tigari de contrabanda confiscate in acest an, aproape 90.000.
Modificarile aduse la Codul fiscal risca sa-i lase fara case pe contrabandistii de tigari. Potrivit noutatilor legislative, daca cei prinsi nu achita TVA, taxele vamale si accizele pentru pachetele gasite asupra lor, anchetatorii sunt obligati sa aplice sechestru asigurator pe bunurile detinute de traficanti.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Pe termen scurt, consumul de tigari de contrabanda ar putea urca la 33,7% din total, in conditiile in care atitudinea consumatorului roman se schimba odata cu cresterea preturilor la produsele din tutun.
"Relaxarea" rutiera, teribilism pe sosele Jurnalul National: Domnul Dinita, senatorii vor sa mai "slabeasca" putin Legislatia Rutiera. Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare.
google-analytics.com