Cautare

1903 de rezultate pentru "tigari confiscate de politia rutiera" (3.22 secunde)
Taxa pe viciu il ingrijoreaza pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, in conditiile in care consumul de tigari din Romania este foarte mare. Mai mult chiar, in opinia lui, marirea pretului la tigari are o influenta negativa asupra inflatiei.
Taxa pe viciu va intra in vigoare in cel mult o luna, anunta ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, preluat de postul de stiri Antena 3.
Dupa ce marile companii de tigari au avertizat ca introducerea unei taxe pe viciu va duce la cresterea contrabandei din domeniu, are loc si prima recunoastere oficiala a acestui fapt.
Taxa pe viciu, introdusa la mijlocul anului 2006 la initiativa ministrului Sanatatii, a urmarit combaterea consumului excesiv de produse din tutun si bauturi alcoolice, altele decit vinul si berea.
Propunerea de majorarea a accizei la tigari, pentru a compensa reducerea la 5% a TVA-ului la alimentele de baza, contravine calendarului privind taxarea tigarilor, va duce la cresterea preturilor la tigari cu 35-40% si va incuraja contrabanda, sustin producatorii.
Propunerea de majorarea a accizei la tigari, pentru a compensa reducerea la 5% a TVA-ului la alimentele de baza, contravine calendarului privind taxarea tigarilor, va duce la cresterea preturilor la tigari cu 35-40% si va incuraja contrabanda, sustin producatorii.
De la 1 iulie pachetele de tigari vor fi amprentate cu imagini sugestive privind efectele fumatului.Campania impotriva fumatului devine mult mai agresiva.
Pentru a preveni riscul incendiilor cauzate de funatori, Comisia Europeana vrea ca, din 2011, pe piata Uniunii Europene sa se vanda doar tigari care se sting singure.
Un pachet de tigari care costa in prezent 5,90 lei se va scumpi la circa 7,40 lei de la 1 septembrie, dupa ce accizele la tigari vor fi majorate de doua ori cu cate 7 euro la mia de tigari, a apreciat directorul de afaceri corporative al JTI, Gilda Lazar.
Veniturile bugetului de stat se vor majora cu aproximativ 590 de milioane de lei, datorita cresterii, incepand cu 1 aprilie, a accizelor la produsele din tutun si la cele alcoolice fermentate si intermediare, potrivit estimarilor realizate de guvern.
Procurorii si politistii de frontiera din Darabani au anihilat ieri o retea de contrabandisti care trimitea tigarile prin posta.
Vamesii maghiari au descoperit in autocarul companiei 160 de cartuse de tigari, in mare parte netimbrate, potrivit Realitatea FM. Autoritatile maghiare i-au interogat pe cei doi soferi ai autocarului, iar unul dintre ei a fost retinut si amendat cu 4.500 de euro pentru contrabanda de tigari.
Zeci de politisti, jandarmi, vamesi si comisari ai Garzii Financiare au luat parte ieri la o razie de mari proportii in Craiova. Actiunea, coordonata de un ofiter trimis special de conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane, a vizat in principal combaterea comertului cu legume-fructe, bauturi si tigari de contrabanda.
Politistii de frontiera din Bechet impreuna cu inspectorii Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova au descoperit la granita un nou transport de tigari de contrabanda.
Politistii din cadrul Formatiunii de Investigare a Fraudelor Slatina si Biroului de Politie Rutiera Slatina au oprit ieri in trafic, pe strada Constantin Branconveanu, din municipiului Slatina, un autoturism, condus de B.M., de 23 de ani, din aceeasi localitate.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au demarat mai multe actiuni de control la cluburile de noapte, restaurantele si barurile din Oradea si din judet, pentru a verifica modul in care sunt comercializate bauturile alcoolice si tigarile.
Milioane de oameni mor anual, in lume, din cauza accidentelor de masina, iar alte milioane se aleg cu rani serioase. ... Ca este si vina soferilor, in cea mai mare parte a lor, tineri cu masini de la taticu‘ ...
In doar cateva ore, peste 300 de participanti la trafic au fost depistati de politistii rutieri, in timp ce conduceau pe DN 2, cu viteze peste limita legala.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
"Apropo de Germania, eram la Munchen si cautam o adresa. Dupa o jumatate de ora, am fost oprit de un echipaj de politie si mi s-a spus ca pe sistemele video apaream ca ne invartim de multa vreme, avand si numar romanesc (la masina).
google-analytics.com