Cautare

346 de rezultate pentru "suplinire dambovita" (3.09 secunde)
O verificare pe teren arata ca Mircea Geona era sprijinit de organizatiile din Ardeal, Botosani, Vrancea, Dambovita, Constanta, Braila in timp ce restul Moldovei il urma, traditional, pe Iliescu.
Dambovita care reclama faptul ca pe afisele electorale ale candidatului UN PSD+PUR la Presedintie apare drapelul Romaniei, ceea ce ar contraveni prevederilor legale.
In ultimele luni, in Dambovita un numar insemnat de primari ai PSD au trecut fie la PNL, fie la PD.
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Posesor al mai multor terenuri agricole si intravilane in judetele Dambovita si Prahova (acolo unde si a fost ales deputat), Turea este dator vandut, conform declaratiei de avere postatepe site-ul Camerei:
Si liberalii si social-democratii din judetele unde nu s-au incheiat sondajele - Iasi, Braila, Dolj, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Dambovita afirma ca se inscriu in media nationala a USL.
Primele mingi urmau sa fie donate ieri in judetul Dambovita, cu ocazia vizitei lui Adrian Nastase, actiunea continuand sambata si duminica in judetele Mures si Cluj, iar in perioada urmatoare si in celelalte judete.
Astfel, deputatul Ion Stan a fost reales in functia de presedinte al PSD Dambovita la Conferinta organizatiei judetene. Si Ovidiu Natea a fost votat, din nou, presedinte al organizatiei judetene Mures a PSD.
Stiu prea bine ca nu i-ar spala nici Dambovita la cati scuipati si-ar primi, daca lumea i-ar recunoaste. xxx 26 noiembrie la 19:32:
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Tot ieri, au fost prezentate de Comisia pentru validare demisiile deputatei PSD Dorina Mihailescu si a deputatului democrat de Dambovita, Octavian Claudiu Radu, care a fost inlocuit, conform listelor de supleanti, de Monica Mihaela Stirbu de la PNL.
Stenogramele cuprind declaratii ale lui Adrian Nastase, Octav Cozminca si Serban Mihailescu cu privire la fostul presedinte al Comitetului Judetean Dambovita (pe nume Cucu), care ar fi obtinut nelegal fonduri comunitare prin firmele sale si ale sotiei sale.
Cea mai importanta este în Craiova, iar cea de-a doua se afla în Dâmbovita, în localitatea Titu. Elpreco - firma de notorietate în Dolj - are o distributie nationala a produselor de profil, iar investitiile totale din ultimii 15 ani au ajuns la 15 milioane de euro.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Dambovita, un barbat care avea fata acoperita partial cu o sapca a intrat in sediul casei de schimb valutar, unde a avut o discutie cu casierul, un tanar de 26 de ani, iar in momentul in care acesta s-a intors cu spatele barbatul a scos un pistol.
Vicepresedintele liberal Teodor Melescanu a participat la Conferinta Judeteana a PNL Dambovita, unde a fost prezent si consilierul prezidential Theodor Stolojan.
Reprezentantii Guvernului in judetele Caras-Severin, Dambovita si Ilfov au anuntat deja ca opteaza pentru functiile politice. Mioara Mantale nu a demisionat inca "Nu am demisionat inca din functia politica, insa o voi face numai dupa ce se afiseaza rezultatele examenului.
Singura care a iesit public in sprijinul lui Nastase a fost organizatia PSD Dambovita, care a cerut mai-marilor de la centru sa-i sprijine pe cei aflati in vizorul Justitiei.
El a argumentat cu informarea facuta de presedintele PSD Dambovita, Ion Stan, in legatura cu faptul ca, intr-o singura zi, au fost facute plangeri penale impotriva a 28 de primari apartinand PSD.
- PSD Dambovita si PSD Giurgiu). "Astea sunt opinii. Cu totii suntem preocupati ca avem o problema de imagine, dar acest tip de discutie brutala cred ca nu face bine nimanui", a spus Geoana.
Tatal lui, preot de 40 de ani in comuna Dobra, judetul Dambovita, a decedat la 74 de ani. Senatorul spune ca parintele sau a fost un model pentru el si ca i-a deschis orizonturi de cunoastere extraordinare.
google-analytics.com