Cautare

61366 de rezultate pentru "stirile pro tv devacrima din camin cm5" (6.21 secunde)
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
"Ca noutate, la aceasta editie a XVIII-a a UNAS am adus la standul Blend-A-Med o noua pasta de dinti, Blend-A-Med Oral-B Pro-Expert All-In-One, cu o tehnologie unica inovativa, care, asa cum a fost dovedit clinic, protejeaza impotriva celor opt probleme pe care medicii dentisti le verifica frecvent:
Ani de cercetare au fost dedicati pentru a obtine armonia dintre frumusetea si eficienta produselor menite sa sustina stilul dinamic al consumatorilor din lumea intreaga. Dintotdeauna, Gorenje a urmarit sa simplifice viata consumatorilor sai prin produse revolutionare, al caror design rafinat le asigura suprematia in orice camin.
Pentru a-mi sustine pozitia, as vrea sa va dau cateva exemple edificatoare din judetul Bihor. Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist.
Dobanzile la creditele in euro acordate de unele banci din Romania au intrat la apa, ajungand aproape la nivelul celor din UE. Prima banca din Romania care a dat startul la micsorarea dobanzilor la creditele in euro a fost UniCredit.
Batranii care se vor interna in centre medico-sociale vor plati doar 60% din venituri pentru serviciile de ingrijire si asistenta, fata de 80%, cat platesc in momentul de fata.
Un studiu recent al companiei israeliene de consultanta TASC arata ca, din cauza diferentei mari intre salarii si preturile de pe piata imobilara, doar 10% din romani pot sa-si ia locuinte printr-un imprumut bancar.
Comuna Saraiu s-ar putea mandri cu un Camin pentru batrani de 16 locuri, pentru locuitorii din comuna. "Lucram la un proiect pentru constructia unui camin pentru batrani de 16 locuri, pentru oamenii care au ramas singuri la batranete.
Asta poate insemna, de exemplu, chiar si reinventarea mobilierului din casa pentru a-si mari spatiul locativ si chiar punerea in practica a propriilor idei de redecorare, idei mai mult sau mai putin sigure.
Un student in varsta de 20 de ani al Academiei de Studii Economice, a fost gasit decedat intr-un camin din Bucuresti. Din primele informatii, se pare ca acesta ar fi murit in urma unei supradoze.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, este acuzat de rectorul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi ca a colaborat cu Securitatea.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Dorina Mihailescu este o fata desteapta, care a facut pentru PSD (o anumita parte a PSD, mai precis o parte din "greii” partidului) si ce era si ce nu era normal, moral.
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Daca in anii '90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT:
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
google-analytics.com