Cautare

5329 de rezultate pentru "senator toma ion" (3.39 secunde)
In replica, senatorul Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senatul Romaniei face cateva precizari, printr-un comunicat. Ion Toma apreciaza ca afirmatiile liderului pedelist sunt total tendentioase si lipsite de responsabilitate. Puteti citi in continuare textul comunicatului semnat de senatorul Ion Toma.
Liderul si viceliderii Grupului PSD+PC din Senat, Ion Toma, respectiv Viorel Arcas si Cosmin Nicula, au sustinut o conferinta de presa prin care au anuntat depunerea la Senat a unei motiuni simple, pe tema Legii pensiilor, intitulata: ... Liderul de Grup al PSD, Ion Toma, a afirmat:
Senatorul Ion Toma indeamna parlamentarii sa sustina reducerea varstei de vot la 16 ani Senatorul USL de Ialomita Ion Toma ii indeamna pe toti cei care sustin demersul privind reducerea varstei de vot la 16 ani sa faca front comun si sa-si faca vocea auzita in Parlament, pentru ca aceasta modificare sa poata fi realizata.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Vicepresedintele PSD, senatorul Ion Toma, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Slatina, ca partidul pregateste mai multe motiuni simple care ii privesc pe ministrii Guvernului Tariceanu, inclusiv una pentru ministrul liberal al Sanatatii.
Ion Solcanu - Facultatea de Istorie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza - UAIC din Iasi. ... Avand expertiza necesara, universitarul Ion Solcanu a scos in prim-plan ceea ce reprezinta cultura romaneasca in concertul european si esentiala preocupare pe care trebuie sa o aiba societarea contemporana in pastrarea si promovarea ei.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
Motivele pentru care fostul senator sustine ca PSD nu mai este de stanga sunt urmatoarele: ... Nu se poate conduce un partid performant doar mimandu-se democratia si actionand, in multe cazuri, dictatorial", se mai arata in scrisoarea deschisa a fostului senator.
Ion Toma, seful Clinicii de Medicina Muncii de la Spitalul de Urgenta Craiova. ... confectii, tricotaje), numarul zilelor de concediu pe caz de boala este mai mare decat in alte unitati, fiind determinat de patologia din timpul sarcinii", a mentionat Toma.
Dan Voiculescu (senator PC) - 500.000.000 euro sau filiera Crescent 5. ... George Copos (senator PC) - 240.000.000 euro din vanzarea de prajituri si televizoare 7. ... Verestoy Attila (senator UDMR) - 48.000.000 euro din bogatia padurilor romanesti 9.
Fostul senator PNL Radu F.
La actiunile sau cotele de participare in doua firme, La Maison Consulting SRL si Top Cont SRL, de unde Mihaela Geoana a incasat dividente in valoare de 100.000 de lei, se adauga averii familiei salariul de senator de 53.433 de lei al lui Mircea Geoana si cel de director, de 23.000 de lei, al sotiei acestuia.
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
Intrevederea Chestorului Senatului, domnul senator Nicolae Moga cu E.S. ... De asemenea, la intrevedere a mai participat si domnul senator Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului.
Potrivit surselor mentionate senatorul PSD Ion Toma a fost ales vineri in unanimitate lider al grupului senatoril PSD-PC, iar potrivit protocolului de colaborare al Aliantei PSD-PC, PC urma sa depuna functiile de vicepresedinti ale celor doua Camere.
Senatorul Ion Toma, liderul grupului PSD+PC din Senat, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
google-analytics.com