Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (3.22 secunde)
BEC a hotarat ca persoanele care, in ziua votarii, se afla in alta localitate decat cea de domiciliu sa-si poata exercita dreptul de vot la oricare dintre sectiile de votare organizate in localitatea in care se afla, mai putin in sectiile de votare speciale.
Delegatul PNL intr-o sectie de votare din judetul Prahova este acuzat ca, impreuna cu presedintele comisiei din sectia de votare, ii indeamna pe alegatori sa voteze in favoarea candidatului PSD la presedintia Consiliului Judetean Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.
BEJ a precizat ca pe listele electorale speciale de tip 2 (destinate persoanelor in tranzit, celor din spitale, celor cu viza de flotant, celor din unitati militare) au votat 4.056 alegatori.
Dupa noile norme din sistemul sanitar este foarte posibil ca sefii de sectii care mai au doar un an sau doi pana la pensionare sa trebuiasca sa-si dea demisia.
In 2009, la alegerile prezidentiale s-au infiintat 3.750 de sectii speciale. Au existat numeroase sesizari privind votul multiplu in aceste sectii speciale.
Membrii Biroului Electoral Municipal (BEM) Constanta au finalizat, aseara, in jurul orei 22.30, centralizarea datelor de la toate cele 190 de sectii de votare din municipiul Constanta.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
Exista cel putin doua motive care fac ca alegerile locale sa nu se poata desfasura in aceleasi sectii cu cele parlamentare. Primul tine de componenta birourilor electorale centrale, judetene si ale sectiilor de votare.
Printre noutatile paradei de anul acesta, se numara participarea avioanelor multirol F-16 Fighting Falcon, a motocicletelor enduro si ATV-urilor pentru fortele pentru operatii speciale si politia militara, precum si a unui detasament de studenti si medici militari rezidenti, anunta Ministerul Apararii Nationale.
Prefectul Mihai Capra a semnat ordinul pentru delimitarea si numerotarea sectiilor de votare din judetul Galati in vederea desfasurarii Referendumului National pentru demiterea presedintelui Romaniei.
Materialele in cauza au fost aduse cu o masina de la Bucuresti, iar ele vor fi predate, ulterior, celor 509 sectii de votare din judetul Constanta (dintre care 195 in municipiu), pentru buna desfasurare a referendumului prin care cetatenii trebuie sa-si exprime punctul de vedere referitor la suspendarea presedintelui Traian Basescu.
In urma centralizarii datelor s-a stabilit ca, la nivel national, sunt organizate 17.304 sectii de votare, din care 5.871 in municipii (1.181 in Bucuresti), 1.572 in orase si 9.861 de sectii de votare in comune.
Distanta fata de Eugen Durbaca a crescut la 1,3%, conform raportarii de la ora 18.00, Biroul Electoral Judetean efectuand pana la acea ora centralizarea datelor din 66% dintre sectiile de votare din judet.
Acolo se pare ca membri ai PC i-au instruit in ce sectii de votare sa mearga, care sunt oamenii lor si care este semnul dupa care vor fi recunoscuti.
Un roman prezent l-a intrebat pe seful statului daca este de parere ca in 12 sectii de votare pot vota 100.000 de oameni sau un milion de oameni.
0,22% Acestea sunt rezultatele prezentate de BEC in urma centralizarii datelor introduse si validate de la 20.959 sectii de votare, dintr-un total de 21.706 sectii, reprezentand 96,55% din totalul sectiilor de votare.
Iohannis - 54,81%, Ponta - 45,18% Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 54,81% din voturi in al doilea tur al alegerilor prezidentiale de duminica, iar reprezentantul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 45,18%, potrivit datelor partiale furnizate de Biroul Electoral Central (BEC), luni dimineata, dupa centralizarea proceselor verbale din 14.425 sectii de votare, reprezentand 76,53%.
3/2000 (in fapt, promisiuni de foloase materiale in scopul de a determina alegatorii sa voteze) si, de asemenea, sa propuna prefectilor infiintarea de sectii de votare in statiunile turistice.
Desi s-a dovedit cat de problematica este numirea sefilor de sectii de votare si a loctiitorilor acestora, se pare ca vom merge in continuare pe acelasi sistem.
Un numar de 17.295 de sectii de votare vor fi amenajate in tara pentru referendumul din 19 mai, iar buletinele de vot, timbrele autocolante si stampilele de votare vor fi comandate joi, 3 mai, anunta Ministerul Internelor si Reformei Administrative.
google-analytics.com