Cautare

18423 de rezultate pentru "satu mare posturi vacante invatamant" (4.87 secunde)
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
"Din cele peste 1.400 de locuri de munca vacante, peste 1.200 (cam 85%) sunt pentru muncitori calificati", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Conducerea Camerei a decis ca 8 consilieri parlamentari sa fie transferati de la grupul PSD la UNPR Conducerea Camerei Deputatilor a adoptat luni un proiect de hotarare prin care grupul PSD pierde 8 posturi de consilieri in favoarea grupului progresist, a anuntat liderul deputatilor social-democrati, Mircea Dusa.
Ordonanta care reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor, adoptata Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de marti, proiectul legislativ de aprobare a ordonantei Guvernului prin care este redus numarul posturilor aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala.
Acesta a cerut suplimentarea organigramei cu 2.000 de posturi, din care 300 pentru Garda Financiara. In Dolj, personalul Garzii Financiare se va suplimenta din mai cu 12 posturi.
15.000 de posturi vor fi reduse in educatie dupa 1 septembrie anul viitor.
au loc alegeri partiale pentru Camera Deputatilor, in vederea completarii celor doua locuri devenite vacante: ... - intr-un colegiu din Baia Mare, ca urmare a vacantarii postului de catre fostul deputat PSD - Catalin Chereches, acesta devenind primar al Municipiului Baia Mare (ulterior acesta a devenit membru al PNL).
În prezent, numarul de posturi vacante este mare, în conditiile unui deficit de personal care nu face altceva decât sa sporeasca birocratia. Nu vom accepta o plafonare sau o reducere a salariilor, ci doar o micsorare a numarului de posturi vacante.
Astfel, profesorii care au fost informatori nu mai au voie sa predea in invatamant pentru ca functia de cadru didactic este incompatibila cu activitatea de politie politica.
Sindicatele din invatamant protesteaza vehement la aflarea vestii ca Guvernul amana cu o luna majorarea salariilor personalului didactic.
1 aprilie 2013 - afisarea la sediul unitatii de invatamant si al inspectoratului scolar si pe site-ul acestora a programului de completare a cererilor tip de inscriere in invatamantul primar 02 - 19 aprilie 2013 - evaluarea nivelului de dezvoltare psihosomatica a copiilor.
Resursa umana calificata din invatamant. ... Scolile si instiutiile de invatamant si-au deschis din nou portile elevilor. ... Desigur, este importanta baza materiala a unei institutii de invatamant â€" resursele de ordin tehnic si tehnologic.
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
In alta ordine de idei, Predoiu a afirmat, tot ieri, ca Romania are inca probleme in ceea ce priveste indeplinirea anumitor obiective cerute de CE, una dintre ele fiind din cauza numarului mare de locuri vacante din sistem.
Agentiile de turism castiga bani frumosi din organizarea de vacante si concedii. ... Ca sa fie profitabila, o agentie de turism trebuie sa aiba un volum mare de clienti si sa aiba sediu in proprietate.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. ... In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete:
  Doua treimi din locurile vacante sunt în domeniul constructiilor Potrivit ultimei oferte de locuri de munca înregistrate la AJOFM, cam doua treimi din locurile vacante din judet sunt în domeniul constructiilor.
Caci un om care are vacante frumoase e un om fericit. ... Cursul Better Travel este un produs saveyourholiday.com, site-ul care ii ajuta pe internauti sa-si construiasca vacante mai ieftine, mai bune, mai frumoase.
google-analytics.com