Cautare

5231 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul mures" (4.11 secunde)
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final. ... Probleme au insa si liberalii, care au o organizatie foarte slaba in judetul Neamt.
PSD - cel mai votat partid romanesc in judetul Mures! ... PSD este cel mai votat partid romanesc din judetul Mures, asa cum arata atat numarul de voturi pentru candidatii nostri primari, cat si votul politic pentru consiliul judetean!
Totodata, pana sambata la ora16.00, este in vigoare o avertizare de cod portocaliu pe afluentii Sucevei, Moldovei siBistritei din judetele Suceava si Neamt si de cod galben pe raurile Suceava, Moldova,Bistrita (judetele Suceava, Neamt), pe cele din bazinele hidrografice Trotus (judeteleHarghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat (judetul Vrancea), Barlad (judetele Vasluisi Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), pe afluentii Prutului inferior (judetele Vaslui siGalati), pe raurile mici din bazinele Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Lapus (judetulMaramures) si Mures superior (judetele Harghita si Mures).
Impactul ploilor, al vijeliilor, si asa cum se vorbeste, chiar al tornadelor, a fost unul devastator, au murit oameni si au fost distruse localitati, iar, din nefericire, si judetul Mures a fost grav afectat.
Un carambol s-a produs in aceasta dimineata in judetul Mures. 21 de masini s-au ciocnit pe drumul national 15, intre localitatile Ludus si Ungheni.
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Am fost ieri in judetul pe care domnul ministru Nicolaescu il reprezinta in Parlament, in Mures, si oamenii de acolo-mi spuneau, zambind, asa, ca-i spun "ministrul rudotel".
In prima faza, urmeaza sa fie modernizate sistemele de alimentare cu apa si de canalizare a oraselor Abrud, Alba Iulia, Aiud, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna, din judetul Alba, a oraselor Darabani, Dorohoi si Saveni din judetul Botosani, a oraselor Budesti, Calarasi, Lehliu Gara si Oltenita din judetul Calarasi si a oraselor Brad, Calan, Geoagiu, Hateg, Orastie si Simeria din judetul Hunedoara.
In judetul Suceava, inghetata de visine Alpin era expirata de circa cinci zile, in judetul Mures, chiflele multicereale precoapte, congelate si branza topita TOAST erau expirate de doua zile, cornulete cu susan expirate de o zi, prajituri si fursecuri expirate de cinci zile, iar in judetul Covasna, pralinele Magnat, ciocolata Milka, biscuiti Germino, biscuiti Dominica, sana Milli si Metios, iaurt Campina si unt Markenbutter erau toate expirate.
In mod special ma mandresc cu colegii mei, primarii si consilierii locali sociali-democrati din colegiul pe care il reprezint si din intreg judetul Mures pentru ca ii cunosc bine, de multi ani, si ii apreciez in mod deosebit pentru ceea ce fac pentru oameni.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
Referendum in decembrie Pe de alta parte, liderul Scaunului Secuiesc Mures, Fodor Imre, a declarat ca vrea ca referendumul "sa fie anuntat numai daca se reuseste o punere de acord cu CNMT, UDMR si UCM", adaugand ca referendumul direct se va adresa populatiei din cele opt Scaune secuiesti istorice, cuprinzand Harghita, Covasna si jumatate din Mures.
Presedintele UDMR, Markó Béla, le-a recomandat reprezentantilor Uniunii, reuniti la Targu Mures, sa bata "apa-n piua" despre autonomie "pe toate canalele posibile", pentru ca acest subiect sa intre pe ordinea de zi a politicii romanesti.
Universitatea din Craiova are peste 32 de mii de studenti, iar banii repartizati au fost mai putini decat la Universitatea de Arta Teatrala din Targu Mures, care are un numar mult mai mic de studenti.
google-analytics.com