Cautare

4598 de rezultate pentru "rezultate academia de politie 2002" (2.84 secunde)
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
La data de 21 iulie 2010, ora 19.50, Sectia 18 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, despre faptul ca la o adresa din sectorul 5 o persoana incearca sa se sinucida. La fata locului s-au deplasat agenti de siguranta publica constatandu-se faptul ca B.
Avand in vedere unele aspecte prezentate de mass-media referitoare la situatia locativa a agentului de politie GHIGIANU MARIANA - lucrator in cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie, DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, face urmatoarele precizari:
La data de 26 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, lucratori din cadrul Biroului Ordine Publica - Sectia 8 Politie i-au prins in flagrant pe M. EMANUEL de 19 ani si G.
La data de 5 februarie 2011, in jurul orelor 13:35, Seria 9 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul ca in str. Costache Conachi, in dreptul unui bloc se simte miros de gaze.
La data de 7 februarie 2011, in jurul orei 12:40, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, l-au depistat la intersectia bd. ... Niculae de 52 de ani, din judetul Teleorman, care avea asupra sa un cutit cu lama de aprox.
La data de 13 martie 2010, in jurul orei 18:10, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in Piata Victoriei, sectorul 1, pe M. Razvan de 22 de ani, din Bucuresti, care conducea o motocicleta marca Kawasaki fara a poseda permis de conducere.
La data de 31.03.2011, in jurul orei 02.00, agenti de siguranta publica ai Sectiei 24 Politie, l-au depistat pe Calea Ferentari din sectorul 5, pe S.
La data de 03.04.2011, in jurul orei 05:40, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizat de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, la Sectia 7 Politie s-a prezentat un barbat care afirma ca, in urma unui conflict a omorat o femeie, fapta petrecuta la domiciliul sau din Bucuresti, sectorul 2.
La data de 25.04.2011, incepand cu ora 20.30, pe stadionul "STEAUA" a avut loc partida de fotbal dintre echipele Steaua si Dinamo. ... Din cercetarile efectuate de lucratorii Sectiei 22 Politie a rezultat faptul că
La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. IONEL de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca BMW, pe Sos. Colentina, sectorul 2, fara a poseda permis de conducere.
Lovitura de stat din Turcia a esuat. Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
Cunoscut sub numele de Pamantul Abundentei, provincia este unul dintre leaganele civilizatiei chineze si locul a numeroase anomalii, mistere si fenomene paranormale.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Deputatul Ioan Ghise afirma ca a primit in 2002 o adeverinta de la CNSAS ca nu a colaborat cu Securitatea ca politie politica si considera ca, daca pentru liberali conteaza legea, statutul si Codul etic si moral PNL, atunci el nu trebuie sanctionat, doar pentru ca asa propun 6 din 13 membri ai conducerii partidului.
Ambasadorul Romaniei in Portugalia, Gabriel Gafita, este chemat saptamana viitoare, la Ministerul de Externe, sa dea explicatii despre colaborarea sa cu Securitatea. Declaratia facuta de purtatorul de cuvant al MAE, Alin Serbanescu vine dupa ce, joi, Curtea de Apel a reconfirmat sentinta de politie politica in cazul Gafita.
Incepind din data de 20 ianuarie a.c.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului. ... In bezna zaream dintr-o data Calea laptelui si stelele, ca ciorchinii grei si mari, coborate pana aproape de acoperisele de paie.
google-analytics.com