La data de 21 iulie 2010, ora 19.50, Sectia 18 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, despre faptul ca la o adresa din sectorul 5 o persoana incearca sa se sinucida.
La fata locului s-au deplasat agenti de siguranta publica constatandu-se faptul ca B. N. de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, se afla intr-o incapere ai ameninta ca se sinucide cu ajutorul a doua cutite.
La fata locului s-a prezentat o echipa de politisti specializati pentru astfel de situatii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, o echipa din cadrul Serviciului Special de Interventie Rapida si Ambulanta.
In data de 22 iulie 2010, in jurul orei 02.15, lucratorii Serviciului Special de Interventie Rapida au intervenit pentru dezarmarea si imobilizarea celui in cauza, acesta fiind transportat cu ambulanta la spital.
La data de 22 iulie 2010, ora 06.05, Sectia 18 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112, despre faptul ca la o adresa din sectorul 5 o persoana de sex feminin incearca sa se sinucida.
La fata locului s-au deplasat agenti de siguranta publica constatandu-se faptul ca V. M. de 30 de ani din Bucuresti, se afla in interiorul apartamentului si ameninta ca se sinucide.
La fata locului s-a prezentat o echipa de politisti specializati pentru astfel de situatii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si Ambulanta.
In jurul orei 12.50, cea in cauza a iesit de bunavoie din apartament fiind consultata de cadrele medicale aflate la fata locului, refuzand internarea..