La data de 16 mai 2011, ora 16:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe S. IONEL de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca BMW, pe Sos. Colentina, sectorul 2, fara a poseda permis de conducere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 16 mai 2011, in jurul orei 17.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat pe S. Fanel de 34 de ani din jud. Ilfov, in timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, pe sos. Pantelimon, sectorul 2, fara a poseda permis de conducere.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 9 Politie cu cel in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

La data de 17 mai 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie au depistat pe str. Chimirului un autoturism marca Daewoo Nubira, care circula cu luminile stinse.
Politistii au procedat la urmarirea autovehiculului in cauza, fiind oprit in dreptul unui imobil de pe str. Fruntas Ion Iovan, sectorul 5.
In urma verificarilor efectuate de catre lucratorii de politie s-a stabilit ca H. CONSTANTIN de 22 de ani din Bucuresti, in calitate de conducator auto, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
Cercetarile sunt continuate cu cel in cauza in stare de libertate, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

La data de 17 mai 2011, on jurul orei 01.05, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie au depistat la intersectia str. Barca cu str. Dumbrava Noua, sectorul 5, un autoturism marca Chevrolet Aveo.
Politistii au oprit autoturismul in cauza, iar in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca P. VALENTIN de 23 de ani din Bucuresti, in calitate de conducator auto, are permisul suspendat.
Cercetarile sunt continuate pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand permisul de conducere suspendat.