Cautare

1451 de rezultate pentru "regionala logan club" (3.00 secunde)
Logan a devenit deja masina cu una dintre cele mai spectaculoase cresteri din istorie, vanzarile modelelor fabricate la Pitesti depasind cu mult si cele mai optimiste asteptari.
Dacia a lansat azi modelul Logan berlina cu GPL, disponibil in versiunile Preference 1.4MPI si Laureate 1.4 MPI. ... Cele doua versiuni Logan GPL pot fi comandate, incepand din data de 22 mai, in toata reteaua de agenti autorizati Dacia, la preturi avantajoase:
Dacia a lansat al patrulea model din gama Logan, modelul Pick-Up, care costa intre 7.250 euro si 9.300 euro, in functie de versiunea de motorizare.
Dacia va extinde gama de motorizari cu un propulsor pe benzina de un litru, disponibil deja pe Sandero si Logan vandute in Brazilia, sub marca Renault, iar anumite modele vor fi echipate cu sistem de climatizare automat si cutie de viteze automata.
Dacia a comercializat, in perioada ianuarie-septembrie, 181.081 de automobile (Logan, Logan MCV, Sandero), in crestere cu 15,4%, respectiv 8.925 de autovehicule comerciale usoare (Logan Van, Logan Pick-Up), cu 46,6% peste nivelul din acelasi interval al anului 2007.
de 17 ani, ambii din judetul Ilfov, care in noaptea de 27/28.02.2011, in jurul orelor 22.30, prin fortarea butucului portierei stanga fata, au patruns intr-un autoturism marca Dacia Logan parcat pe str.
Ministrul Anca Boagiu a criticat ieri conducerile ADR si presedintii Consiliilor de Dezvoltare Regionala pentru ca nu-si dau interesul pentru proiectele din cadrul unui program de cooperare transfrontaliera aferent anului 2005.
Politica Regionala. ... Comisia Europeana a prezentat oficial componenta Executivului european propus de Jean Claude Juncker, in care Corina Cretu este comisar european pentru Politica Regionala.
La nivelul fiecarei regiuni de dezvoltare va exista un Comitet Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC), prin filtrul caruia vor trece toate proiectele ce vor solicita finantare din programul operational regional.Întâlnirea de miercuri a membrilor Consiliului pentru dezvoltare regionala S-V OItenia a adus noutati în ceea ce priveste ierarhia puterii în cadul regiunii Oltenia.
Publicitatea online regionala va cunoaste o expansiune extrem de puternica, informeaza Clickz.com intr-un articol referitor la evolutia splitului de bugete ale advertiserilor locali.
Prognoza de specialitate releva ca, in Maramures, vremea se va incalzi, devenind mai calda decat in mod normal, in data de 29 martie, atunci cand media regionala a temperaturilor maxime va atinge 18 - 19 grade Celsius.
In prima saptamana, minimele termice vor avea variatii usoare, iar media regionala a acestora va fi de 9-10 grade Celsius. ... MOLDOVA Pe tot parcursul intervalului, valorile termice diurne nu vor avea variatii semnificative si, astfel, media regionala a acestora va fi de 22-24 de grade Celsius.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Municipalitatea si-a motivat propunerea sustinand ca SC Fotbal Club "U" Craiova nu a respectat hotararea de consiliu din 2002, cand Consiliul Local (CL) a votat cumpararea de actiuni la club.
Dar sunt si exceptii, iar un exemplu elocvent este Laurentiu Branescu, care, desi nu a implinit 18 ani, se bucura de atentia unui club foarte mare, Juventus Torino.
Totodata, selectionerul a vorbit si despre decizia de a-l convoca pe Bogdan Lobont, care nu evolueaza in mod constant la echipa de club, AS Roma.
Piti a vorbit si despre decizia de a-l convoca pe Bogdan Lobont, care nu evolueaza in mod constant la echipa de club, AS Roma. ... "Florescu a jucat constant la echipa de club. ... A reactionat formidabil, chiar daca nu prea a jucat la echipa de club.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
In anul 2009 sau cel mai tarziu in 2010 Grupul Renault va lansa pe piata un model Dacia Logan 4x4. ... Dacia SUV va fi echipata cu un motor de 115 cai putere, analistii pietei de profil sustinand ca modelul Logan SUV a fost inspirat din actualul Nissan Qashqai.
nu mai putin de 27.102 exemplare din modelul Dacia Logan in state membre ale Uniunii Europene, se arata intr-o statistica elaborata de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile.
google-analytics.com