Cautare

24 de rezultate pentru "reader s digest" (2.49 secunde)
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Aparitia altor formatiuni politice de etnie maghiara le da batai de cap serioase liderilor UDMR.
Cererea de aprobare a procedurii de urgenta a fost respinsa cu 57 de voturi venite din partea UDMR si PRM, in timp ce 27 de senatori, in majoritate de la PSD, au votat "pentru", iar opt reprezentanti ai PNL si ai PD s-au abtinut.
Bucurie la sediul Aliantei DA O explozie de bucurie a fost inregistrata, aseara, la sediul Aliantei DA PNL-PD, imediat dupa ce televiziunile centrale au prezentat rezultatele sondajelor realizate la iesirea de la urne si dupa ce liderul Traian Basescu s-a autodeclarat invingator.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Concret, in timp ce liderii PUR rup colaborarea cu PSD - considerata strict electorala - si se declara gata de un nou mariaj, cei ai UDMR sustin sus si tare ca au vorbit ceva cu PSD, dar nu s-a stabilit nimic (asta in conditiile in care deja capatasera un post de vice-premier si se lacomeau la cateva dintre cele mai importante portofolii - invatamant, administratie si interne, economice).
"Presedintele Ion Iliescu saluta modul corect in care s-a desfasurat procesul electoral in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale si apreciaza spiritul civic al cetatenilor romani.
Vasile Nichitean a fost exclus din PD dupa turul I al alegerilor generale, intrucat s-a dovedit ca acesta a votat de mai multe ori.
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. ... Odata cu castigarea pentru a doua oara a functiei de presedinte al Statelor Unite ale Americii, lideri din toate colturile lumii s-au grabit sa il salute prin mesaje pe noul lider de la Casa Alba.
Dincolo de acest enunt simplu, lucrurile se complica deoarece se pare ca in pomenita localitate s-au aflat, concomitent, cele doua entitati diferite - presedintele si candidatul PSD - care convietuiesc, pasnic si anticonstitutional, in persoana cunoscuta drept Ion Iliescu.
Observand ca termenul contractului de inchiriere catre LNR Constanta pentru spatiul din str. N. Titulescu a expirat, Babus si acolitii sai din RAEDPP s-au orientat spre evacuarea chiriasilor.
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti.
Dupa ce zilele trecute ministrul Finantelor si fostul sef al organizatiei judetene Hunedoara a PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca va demisiona din partid daca in fruntea PSD se va intoarce Ion Iliescu, inca un membru al filialei locale a anuntat ca va face acelasi lucru.
Intrebat intr-o conferinta de presa despre subiectele abordate in cursul intrevederii, presedintele Basescu a declarat ca nu le poate dezvalui, deoarece sunt “secrete de stat“. Tot ieri, presedintele Romaniei s-a intalnit si cu ambasadorul Japoniei la Bucuresti, Naotushi Sugiuchi.
In ceea ce priveste declaratia sefului statului potrivit careia Uniunea Nationala PSD+PUR nu are personalitate juridica, Titus Corlatean a spus ca presedintele Basescu a folosit aceasta afirmatie ca un pretext pentru desemnarea unui premier din partea Aliantei, desi pe 28 noiembrie populatia s-a pronuntat foarte clar pentru lista propusa de social-democrati si umanisti, iar pozitia exprimata dupa cele doua tururi de PSD si PUR a vizat colaborarea parlamentara a celor doua formatiuni pentru formarea unei majoritati in cele doua camere.
Consiliul General s-a reunit ieri, in prezenta presedintelui Traian Basescu, singurul punct pe ordinea de zi fiind desemnarea unui interimar la conducerea Municipalitatii.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
"Daca PSD avea de trecut in procedura de urgenta un proiect de lege important pentru ei din punct de vedere al intereselor lor politice, sunt sigur ca s-ar fi mobilizat si ar fi reusit sa obtina procedura de urgenta", a precizat Vasiliu.
google-analytics.com