Cautare

161 de rezultate pentru "rasa" (2.56 secunde)
- coaja de lamaie rasa; - un praf de sare; - un praf de bicarbonat. Mod de preparare Se amesteca ingredientele - de preferinta cu mixerul - pana se obtine o compozitie omogena, fara cocoloase.
Daca in 1815 s-au inteles ortodocsi, catolici, protestanti si au facilitat un secol de pace, cu atat mai mult ne putem astepta azi la un secol fara ororile luptei de rasa si de clasa din secolului trecut.
- Cei din lumea mea vor sa creeze pe Pamant o rasa noua, mult superioara, de oameni. Rolul tau ar fi astfel de a inlesni contactele intre doua lumi.
- rasa - in cazul afro-americanilor, exista o incidenta mai mare de accident vascular cerebral si un risc mai ridicat de deces din cauza unui accident vascular cerebral decat in cazul caucazienilor;
Intr-un interviu acordat, luna trecuta Michio Kaku a calculat inclusiv data aproximativa la care noi, pamantenii, vom fi atacati de o rasa venita din Univers:
Potrivit textului, prin discriminare se intelege orice excludere, deosebire, restrictie sau preferinta pe baza de rasa, etnie, varsta, sex, preferinte sexuale, convingeri, limba, religie, infectare cu HIV, precum si alt criteriu care are ca scop sau efect restrangerea, inlaturarea recunoasterii, folosintei sau exercitarii in conditii de egalitate a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.
- Suntem deschisi si credem ca vizitele facute de o rasa extraterestra avansata nu sunt ceva stiintific improbabil. Silvano Colombano este expert in calculatoare si roboti la Centrul de Cercetare Ames al NASA, din Silicon Valley.
Astfel, se introduce o noua circumstanta agravanta, prin care oricarei infractiuni i se va imprima un caracter mai grav in cazul in care savarsirea acesteia a avut drept mobil temeiuri de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, gen, orientare sexuala, opinie, apartenenta politica, convingeri, avere, origine sociala, varsta, dizabilitate, boala cronica necontagioasa sau infectie HIV/SIDA.
"Suntem de rasa, dar nu suntem caini", a spus deputatul Zamfir, referin-du-se la o afirmatie a lui Gheorghe Flutur. O discutie sterila Contrele din timpul discutiilor au fost reluate si in declaratiile facute de liderii celor doua grupari la finalul intalnirii.
O planeta din constelatia Taur, o rasa de cai, cel mai mare canal din lume, vapoare si copii au fost de asemenea denumite dupa Turkmenbasi.
De mentionat este ca ulterior Parchetul de pe langa Tribunal a dispus neinceperea urmarii penale impotriva lui Nicolae Bacalbasa pentru instigare la ura pe criterii de rasa sau nationalitate.
Considerat unul dintre reprezentantii aripii de stanga a partidului, senatorul s-a aflat in prima linie in toate chestiunile sociale, in special in domenii ca dreptul la educatie si la asistenta medicala pentru toata populatia, indiferent de rasa, limba si venit.
Asta-i politican de rasa. Ordinea si parerile mele. Sa-i spuna cineva lui Basescu sa nu mai vina cu biblioteca dupa el, ca nu intereseaza pe nimeni.
De fapt, cainele cu pricina este o catea de doi ani, pe nume Lala, din rasa ciobanesc german. A fost primita in dar de IPJ Dolj de la Centrul Chinologic din Sibiu al Politiei Romane.
E lupta de clasa pentru cadavrul de rasa. Formatiunea asta si moarta poate fi stoarsa de bani. Pocneste de mosteniri bogate, de la frunze de milioane de euro pana la vanzari anterioare ametitoare.
Stie si faptul ca mogulii din presa, indiferent de etnie, culoare, rasa, convingeri politice, religie si inclinatii sexuale, amestecati pana peste cap in declansarea si agravarea crizei economice actuale, vor sa abata atentia de la vina lor, aratand cu destu‘ spre politicieni.
De la ,,Bataie" nimeni nu avea voie sa lipseasca - fie ca era Principesa Maria cu spice de grau din aur la palarie sau politicieni precum Nicolae Felva, care isi mana singur caii de rasa - cu totii de-abia se mai recunosteau in ploaia de flori.
De acest lucru trebuie sa fie constienti si intelectualii si reprezentantii rromilor, pentru a nu se ajunge la fenomene cu potential exploziv, cum ar fi accentuarea sentimentelor negative ale majoritatii impotriva acestei etnii si cresterea sustinerii pentru partidele sau formatiunile extremiste care propaga ura pe criterii de rasa.
Aceasta zi reprezinta un bun prilej de a pleda ca fiecare om sa-si poata exercita fara nici un fel de deosebire - de rasa, culoare, sex, limba, religie, opinie politica sau orice alta opinie, de origine nationala sau sociala, avere sau nastere -, toate drepturile:
Pe de alta parte, ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, considera nejustificata nemultumirea APRIL, aratand ca acest nou sistem de subventionare va stimula, pe langa cresterea calitatii laptelui, si imbunatatirea raselor de animale, un animal de rasa primind o suma dubla.
google-analytics.com