Cautare

57 de rezultate pentru "radare" (2.59 secunde)
Noile radare intrate in dotarea Serviciului Politiei Rutiere (SPR) la sfarsitul lunii martie s-au transformat in adevarate sperietori pentru cei mai multi dintre soferi.
Noile radare intrate in dotarea Serviciului Politiei Rutiere (SPR) la sfarsitul lunii martie s-au transformat in adevarate sperietori pentru cei mai multi dintre soferi.
Noile radare intrate in dotarea Serviciului Politiei Rutiere (SPR) la sfarsitul lunii martie s-au transformat in adevarate sperietori pentru cei mai multi dintre soferi.
De exemplu, pe DN 55, Craiova - Bechet, oamenii legii au amplasat radare la Facai, Tamburesti si Sadova. ... la unul din radare au "dat"
CEC permite navelor si avioanelor sa puna impreuna informatiile primite pe radare si pe senzori. ... PJ Hughes a povestit ca rolul sau era sa gestioneze hard-discurile de la radare, care inregistreaza toate datele de zbor.
Tot cu scopul alinierii transporturilor fluviale din Romania la standardele comunitare de siguranta a navigatiei s-a implementat pe sectorul romanesc al Dunarii o prima etapa a sistemului RORIS (River Information System), urmand ca in viitorul apropiat sa se implementeze si a doua etapa ce prevede o inmultire a numarului de radare si alte echipamente de supraveghere electronica a traficului dunarean, a specificat specialistul ANR.
Vicepresedintele, critic la adresa scutului antiracheta Jean Michel Boucheron, vicepresedintele Adunarii Parlamentare a NATO, considera ca sistemul de aparare antiracheta nu serveste securitatii, avand in vedere ca el lasa sa treaca trei sferturi din racheta prin el si opineaza ca un sistem de radare ar fi mai eficient, transmite Agerpres.
NORAD dispune de un sistem vast si complex de radare, ca si de calculatoare si retele de comunicatie, pentru a alcatui o imagine oficiala cu tot ce zboara in jurul si deasupra SUA si Canadei, atat in atmosfera, cat si in spatiul cosmic apropiat.
In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate. ... La momentul respectiv, s-a pus problema ca aceste radare sunt o afacere a Politiei Rutiere si asa mai departe.
Numeroase cazuri au implicat mai multi politisti in acelasi timp si multe dintre observatii au fost facute de la distante foarte mici si/sau au fost confirmate de observatori civili si de radare militare.
Investigatii detaliate ulterioare implicand si alte radare din zona, nu au dus la nicio concluzie. Controlul aerian a confirmat ca nu s-a gasit niciun semnal de la vreun alt obiect in timpul incidentului.
In perioada 1952-1957 au existat insa o serie de observatii OZN importante, inclusiv incidente in care mai multe OZN-uri au fost observate de piloti RAF sau urmarite pe radare militare.
Informatii aparute in ultimii cinci ani, confirma faptul ca in timpul incidentelor din Padurea Rendlesham, un OZN real a fost urmarit de cele doua radare britanice si americane din zona.
Cand obiectul a reaparut, Natt era de serviciu si el a fost cel care a sunat la Jacksonville, pentru decolarea avioanelor, obiectul fiind prins, in acelasi timp pe radarul principal MSQ102, ca si pe alte cateva de radare secundare.
Prezenta unor OZN-uri, urmarite mii de kilometri cu radare militare britanice, in timp ce efectuau manevre imposibile conform tehnologiilor noastre si aceasta la viteze extraordinare, ca si bruiajul mijloacelor de comunicatie in timpul tentativelor de interceptare a unor OZN-uri sunt tot atatea indicii care au lasat perplexa presa.
De la Otopeni s-a transmis ca obiectul aparuse subit, fusese vazut de 4-5 radare diferite, din locatii diferite, lucrand cu frecvente diferite, iar acum "pendula undeva la verticala aerodromului Alexeni, la o altitudine de 4000-4500 metri".
Radacinile acestui interes au stat in ipoteza ca unele obiecte ar putea fi aeronave militare, misiuni de recunoastere, sau de testare a apararii aeriene (radare etc.), venite dintr-o tara straina, probabil din Uniunea Sovietica.
Memoriul sublinia ca sistemele de alertare aeriana, bazate pe radare si observatii vizuale, detecteaza aparitii neidentificate oficiale si multe altele neoficiale:
Au fost inregistrate date prin radare, de la sol si din aer. Aviatia militara belgiana a investigat evenimentele, in cooperare cu o echipa de oameni de stiinta, si s-a consultat cu SUA si alte tari din NATO, dar nu a putut gasi o explicatie conventionala.
Iar documentele desecretizate pana acum atesta inclusiv faptul ca ambele radare britanice si americane din zona au urmarit intr-adevar cu acea ocazie un obiect neidentificat.
google-analytics.com