Cautare

4453 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (3.53 secunde)
Orice persoana care a depasit varsta de 40 de ani trebuie sa faca anual un control oftalmologic Orice persoana trecuta de 40 de ani si care are rude de sange bolnave de glaucom prezinta un risc major de boala glaucomatoasa ce debuteaza fara simptome si reprezinta principala cauza de orbire, avertizeaza Doina Selaru, medic primar la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Bucuresti.
durere in jurul ochiului, dureri de cap puternice, roseata, vedere cu halouri colorate Cercetatorii americani au pus la punct o lentila de contact capabila de a elibera, direct in ochi, in doze speciale, medicamentul prescris contra glaucomului.
Cazul Hayssam a realizat, involuntar, un lucru care, daca s-ar repeta, ar fi benefic; a reusit sa antreneze la discutii un numar mare de cetateni. ... Se poate observa insa o polarizare totala in doua categorii umorale distincte; ... Totul e cu care ochi privesti lucrurile.
Recuperarea fara operatie castiga tot mai mult teren in domeniul medical, iar inventiile noninvazive sunt pe placul tot mai multor pacienti. ... Electronic Doctor Stem Generator, o inventie 100% romaneasca, brevetata de Dr.
Primaria vinde case si la jumatate fata de pretul de evaluare, pentru a recupera debitele craiovenilor catre bugetul local. ... Primaria Craiova face o noua oferta tentanta amatorilor de chilipiruri.
Pretul la consumator al gazelor naturale se va dubla la orizontul anului 2007 daca situatia pe piata petrolului va fi nefavorabila, a declarat directorul Directiei preturi si tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN), Gabriel Sirbu.
Preturile litrului de benzina si de motorina vor sari de un euro pana la sfarsitul anului, avertizeaza analistii pietei petrolului.
O mare companie de sondaje a realizat un studiu de piata referitor la pretul unei cafele. Realizat in perioada 19-26 august in restaurante, baruri si puburi din capitalele a 23 de tari, studiul arata ca in Romania pretul minim al unei cesti de cafea este sub 1 euro.
Pretul aurului a depasit ieri pragul psihologic de 600 de dolari uncia (21,164 dolari pe gram), pentru prima data dupa decembrie 1980 in Europa, transmite Reuters. ... Reuters prezinta cronologic principalele momente din istoria de 30 de ani a tranzactiilor bursiere cu aur.
Ca urmare a prabusirii puterii de cumparare si a nivelului scazut al salariului mediu, tinerilor le este practic imposibil sa achizitioneze un imobil fara ajutor financiar din partea rudelor.
Vara scade pretul chiriilor pentru apartamentele din Bucuresti. ... "Intr-adevar, pretul chiriilor va scadea in aceasta vara cu 8 - 10%, dupa care, pe la jumatatea lui septembrie, va reveni la valoarea din prezent. Este doar o scadere sezoniera", ne-a spus analistul imobiliar, Radu Zilisteanu.
Daca ati economisit bani pentru achizitionarea locuintei mult visate ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a cumpara primul imobil care va pica in mana, deoarece un pret atractiv poate ascunde o serie de costuri adiacente.
Din cauza pretului mic oferit pe piata, cultivatorii de grau prefera sa-si tina marfa pe stoc decat s-o vanda pe nimic si sa recupereze jumatate din investitie.
Din 2007, ajutoarele pentru caldura se vor da numai de la bugetul local, indiferent ca se va aplica un pret local sau national de referinta.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
Preturile mari din piata imobiliara determina, comparativ cu anul trecut, un comportament total diferit al persoanelor implicate în tranzactiile imobiliare.
Preturile mari din piata imobiliara determina, comparativ cu anul trecut, un comportament total diferit al persoanelor implicate în tranzactiile imobiliare.
Dupa disponibilizarea celor 1.800 de salariati si inchiderea uzinei in aprilie, Tractorul Brasov a fost scos la vanzare. Potrivit Mediafax, activele uzinei Tractorul Brasov, aflata in lichidare, vor fi scoase la vanzare la 5 iulie, la pachet.
Pretul energiei electrice nu va creste in perioada imediat urmatoare, in timp ce tarifele la gaze se vor majora doar in conditiile in care populatia va primi sprijin financiar din partea statului, a declarat ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian.
Preturile apartamentelor scoase la vanzare in prezent prin agentiile imobiliare au inregistrat, fata de anul trecut, cresteri cu pana la 80.000 de lei.
google-analytics.com