Cautare

710 de rezultate pentru "pregatire" (2.59 secunde)
Constantin Popescum politistul care a lovit cu masina doua minore pe trecerea de pietoni, impact in urma caruia una dintre ele, Raisa, a murit, a fost incadrat in Politia Romana din sursa externa, adica de pe strada, fara nicio pregatire prealabila, pe 16 ianuarie 2017.
Asa s-a intimplat in citeva dintre comunele judetului nostru unde, peste noapte, au aparut binevoitoarele reprezentante ale unor fundatii din alte judete care s-au oferit, contra-cost, sa ridice gradul de pregatire al unor oameni si asa batuti de soarta, argumentind ca UE ii vrea asistenti personali cu patalama la mina si, daca nu urmeaza acum un curs de pregatire, statul n-o sa le mai dea nici un ban.
Ce ne facem insa cu mentalitatea incetatenita potrivit careia orele de curs sunt ore de curs, iar orice pregatire "extra" trebuie facuta tot "extra"? Din pacate, am auzit de cazuri in care profesorul s-a oferit sa ofere pregatire elevilor, in rezolvarea testelor respective, contra-cost.
Istoria Maritime Training Centre Television SA, care a fost pionul central al scandalului declansat la scurt timp dupa incheierea contractelor dintre companiile de stat si MTC, iar ulterior dintre acest post de televiziune si o firma privata din domeniul mass-mediei, incepe in anul 1991 cand la Constanta ia fiinta Centrul de Pregatire a Personalului din Marina Civila.
Eu mai sunt convins ca, foarte rapid, oamenii se vor convinge ca aceasta gogoasa umflata care s-a numit campania - foarte simplista, dar extrem de eficace - a lui Traian Basescu in principal, nu tine de foame si nu tine loc nici de educatie si sanatate, nici de infrastructura si nici de pregatire pentru integrarea europeana si ca, pana la urma si la urma, PSD-ul ramane un partid capabil sa produca proiecte si care are si calitatea de manager eficient.
Cheltuielile pentru organizare vor fi suportate, in mod egal, din bugetul Senatului si al Camerei Deputatilor, iar actiunea de pregatire se va desfasura la Palatul Parlamentului.
Consider ca astfel se recupereaza o mare parte din decalajele care se creasera intre persoane care aveau aceeasi pregatire, aceeasi vechime in munca, acelasi nivel de salarizare in timpul vietii active.
Consider ca astfel se recupereaza o mare parte din decalajele care se creasera intre persoane care aveau aceeasi pregatire, aceeasi vechime in munca, acelasi nivel de salarizare in timpul vietii active.
Nu pot accepta votul a 48%, care au studii medii sau doar bacalaureat, pentru ca eu am alta pregatire. In orice caz, prezenta scazuta la vot este un semnal ingrijorator pentru toata clasa politica, inclusiv pentru Basescu.
In cadrul acestuia, femeile au invatat tehnici de pregatire a unei campanii electorale si cum sa sustina un discurs public.
Gusa a precizat ca, pentru acest prim loc, Lavinia Sandru este cea mai potrivita, fiindca, pe langa faptul ca stie doua limbi straine - engleza si franceza -, a avut si un stagiu de pregatire de sase luni in Parlamentul European si are studii superioare de specialitate, avand masteratul in stiinte politice.
Adrian Nastase a aratat ca fosta structura, Biroul Coordonator, a avut un rol foarte bine determinat, de pregatire a alegerilor si de derulare a campaniei electorale.
• un personaj cu educatie precara sa se poata pronunta, intr-un moment in care lumea intra in societatea cunoasterii, asupra unor probleme de educatie si cercetare stiintifica pentru care nu are nici un fel de pregatire si intelegere;
"Aceasta victorie a lui Geoana i se datoreaza lui Traian Basescu. El plateste comportamentul sau si lipsa de cultura si de pregatire pentru dialogul politic. Nu stie sa piarda".
Mi se pare daunator in aceasta faza de pregatire a congresului sa ne lasam cu totii angrenati in niste jocuri marginale.
Migrarea fortei de munca de inalta calificare si a oamenilor cu pregatire superioara, din educatie, sanatate, cercetare, complica procesul necesar si obligatoriu de reducere a decalajelor de dezvoltare, care sunt un dat istoric, dintre estul si vestul continentului.
Nici localitatile constantene nu fac nota distinctiva, caci primarii din judet se pot lauda cu meserii de baza dintre cele mai diverse, de la agricultor sau bucatar pana la profesor sau pilot militar, profesii ce nu asigura, din pacate o pregatire corespunzatoare pentru a detine o functie atat de importanta in administratia locala.
Care au fost criteriile de pregatire, experienta, competenta si integritate in baza carora i-ati numit pe comisarul Cristian Latcau sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, iar pe comisarul Adrian Jurca adjunct al acestuia?
El a precizat, totodata, ca initiatorii au in pregatire o lista cu numele persoanelor vizate de acest proiect, la nivel central si local, evaluand la 200.000 numarul celor care au avut posturi de conducere in PCR.
Nu am auzit de la dl Boc ca ar fi in pregatire un nou plan pentru a atrage investitori sau pentru a-i pastra pe cei care sunt aici, am auzit doar amenintarea ca Romania risca sa piarda niste fonduri europene care, pana acum, n-au fost atrase decat intr-o proportie rusinoasa de catre cei care se afla la guvernare, nu de catre opozitia "ticaloasa", care incearca acum sa rupa de la gura copiilor Romaniei si sa suga agentul termic din caloriferele pensionarilor de la bloc.
google-analytics.com