Cautare

28642 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare in invatamant 2009" (3.25 secunde)
Senatorul Darius Bogdan Valcov i-a adresat o INTREBARE Ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Mihnea Cosmin Costoiu. ... Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. In ultimii 10 ani, platforma industriala din municipiul Slatina a devenit una dintre cele mai mari si moderne din Romania.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Ce trebuie sa faca absolventii institutiilor de invatamant din promotia 2014 pentru a beneficia de somaj Absolventii din promotia 2014 care doresc să
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Guvernul estimeaza ca, in anul 2009, populatia ocupata in agricultura se va reduce cu peste cinci procente, in conditiile majorarii populatiei ocupate totale. Datele sunt incluse in Programul de convergenta 2006-2009.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea. ... In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Chiar daca in sfarsit este vacanta pentru toata lumea, asta nu inseamna ca problemele profesorilor au luat si ele un binemeritat respiro.
Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale. ... In cazul unor incidente la meci fortele de ordine ar fi fost puse intr-o situatie imposibila de a evacua stadionul.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Petre Grigoras a mai descoperit in lot un fotbalist universal, Calin Cristea. De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
Chiar daca, în ultima vreme, criza mondiala a determinat închiderea unor fabrici si disponibilizari în masa, joburile postate în reteaua Eures ca fiind vacante sunt la fel de numeroase ca si pâna acum. Ofertele de locuri de munca, anuntate de angajatorii din Spatiul Economic European ca fiind vacante, nu sunt afectate de criza economica mondiala.
Senatorul Ionut Vulpescu a sustinut in plenul Senatului o declaratie politica intitulata: ... Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi.
google-analytics.com