Cautare

1350 de rezultate pentru "populatia" (2.91 secunde)
"Ne asteptam ca populatia sa se orienteze catre economisire"În prezent, daca in alte tari, cum e Germania, de exemplu, aproximativ 80-90% din populatie are contractat un produs de economisire-creditare, in Romania, toata piata e de aproximativ 160.000 de contracte (sub 1% din populatie).
In ceea ce priveste efectele crizei asupra veniturilor, se poate remarca faptul ca o treime din populatia intervievata (33,4%) considera ca veniturile ii vor fi afectate de criza financiara in acest an.
O analiza a Comisiei Europene (CE) arata ca populatia Romaniei este din ce in ce mai imbatranita iar numarul cotizantilor la sistemul public scade dramatic. ... In plus in 2007 doar 59 la suta din populatia Romaniei avea un loc de munca inferior mediei europene de 65 la suta.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) avertizeaza populatia si organele abilitate de control ca, in conformitate cu "conditiile impuse de legislatia aplicabila, casele de amanet nu pot accepta drept garantie bunuri imobile, respectiv constructii sau terenuri".
Consilierul Guvernatorului BNR nu crede ca populatia ar accepta sa imprumute Guvernul cu economiile din banci. ... Ca populatia este silita sa renunte la economiile din banci:
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
Chiar daca populatia Indiei ar putea deveni mai numeroasa in urmatorii ani decat cea a Chinei, India prezinta o serie de dezavantaje fata de competitorul sau.
Putem spune ca au ademenit populatia, daca suntem rai si ii provocam (pe bancheri-n.r.), dar nu s-au imprumutat ele ca sa indatoreze Romania, s-au imprumutat romanii", a mentionat Isarescu.
"Populatia din Romania are un comportament de asistat social. ... Daca populatia considera ca această asigurare reprezinta o taxa, inseamna ca programul nu va avea sansa de reusita", a declarat Marius Bulugea.
BPN al PDL a decis ca populatia si consumatorii casnici de gaze naturale sa nu suporte o eventuala crestere a pretului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, insa nu a putut sa spuna cum se va realiza acest lucru.
In mod evident, valoarea taxelor si impozitelor incasate la bugetul central din fiecare judet in parte este direct proportionala cu populatia, cu numarul de angajati si cu marimea mediului de afaceri.
In mod evident, valoarea taxelor si impozitelor incasate la bugetul central din fiecare judet in parte este direct proportionala cu populatia, cu numarul de angajati si cu marimea mediului de afaceri.
Cu toate ca auzisem ca o sa fie chermeza de dimineata, am preferat sa dorm cateva ore in plus, asa cum face de regula populatia activa, sambata dimineata cand e zi libera. Da, populatia activa.
Comportamentul acestor agenti economici duce la agravarea situatiei, transferul total de costuri saracind efectiv populatia in ansamblu, dar afectand si mai grav bugetarii care platesc pe doua cai:
Toate aceste state, unde populatia are si venituri ridicate, se situeaza, insa, in a doua jumatate sau pe la mijlocul clasamentului "suferintei la pompa".
Pe lista consumatorilor industriali care nu mai beneficiaza de preturile reglementate se afla si centralele termice care alimenteaza populatia.
Se demonstreaza ca un proces relativ mai simplu decat trecerea la euro, cel de denominare, care era de normalizare, de simplificare, poate crea probleme, iar populatia are involuntar emotii.
In secolul al XIII lea, in timpul marilor cuceriri ale imperiului mongol, pe aceasta insula se retragea populatia din cale acestor hoarde. ... La sfarsitul iernii, populatia care se retrasese pe insula nu a mai revenit pe continent.
De asemenea, compania, care are in prezent peste 2.700 de angajati, si-a asumat obiectivul de a acoperi pana in 2012 un procent de 98% din populatia Romaniei cu internet mobil de mare viteza. ... Reteaua 3G a Vodafone acopera 90% din populatia Romaniei.
"In 2014, exista o mare probabilitate ca populatia lumii sa atinga 6.5 miliarde de locuitori, iar populatia Statelor Unite ale Americii sa fie de 350 de milioane de locuitori" 10.
google-analytics.com