Cautare

1350 de rezultate pentru "populatia" (3.22 secunde)
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
"A fost o situatie neplacuta pentru noi sa constatam ca Complexul Energetic Craiova, prin intermediul CET 2 din Bariera Valcii, a sistat furnizarea de apa calda menajera pentru o parte din populatia Craiovei, mai precis pentru 50 de puncte termice (PT) de unde erau datoriile cele mai mari.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Cea mai mare crestere a depozitelor la termen in lei s-a constatat in judetul Valcea, unde populatia avea in banci in luna aprilie 915 milioane de lei, mai mult cu noua milioane de lei fata de luna martie a acestui an, cand existau in conturile valcenilor - persoane fizice - 906 milioane de lei.
In privinta factorilor de risc,consumul excesiv de sare (intre 37% si 68% din populatia evaluata la nivel de judet, cu o medie nationala ingrijoratoare de 53,8%) este unul dintre cei mai importanti factori de risc.
Florin Mihaltan prezinta, in cartea sa, "Studiul de Prelevanta BPOC in Romania", informatii complete despre una dintre primele 3 boli care afecteaza mortal populatia globului.
Populatia rurala a Romaniei reprezinta 45 la suta din populatia tarii. Astazi, aceasta populatie nu are acces la o mare parte din serviciile de care beneficiaza, in principiu, populatia urbana.
Inscrisi in listele electorale permanente anul 2004 - 18,45 milioane anul 2008 - 18,46 milioane anul 2012 - 18,31 milioane Datele oficiale ale Institutului National de Statistica privind evolutia populatiei anul 2000 - 22,435 milioane anul 2004 - 21,673 milioane anul 2008 - 21,504 milioane anul 2012 - 19,040 milioane 2Scaderea populatiei In anul 2004 fata de anul 2000 - 762 mii In anul 2008 fata de anul 2004 - 170 mii In anul 2012 fata de anul 2008 - 2.460 mii a) In anii regimului Basescu (2004 - 2012), cifra din listele electorale permanente a ramas practic neactualizata (18,3 - 18,4 milioane), in timp ce populatia stabila a scazut cu 2,6 milioane de persoane in cei 8 ani, b) Fata de anul 2000, populatia a scazut cu 3,4 milioane persoane.
Guvernul estimeaza ca, in anul 2009, populatia ocupata in agricultura se va reduce cu peste cinci procente, in conditiile majorarii populatiei ocupate totale. ... Potrivit Programului, dupa 1990, populatia ocupata a Romaniei s-a redus permanent.
Senatorul UDMR Puskas Balint s-a declarat nemultumit de modul in care institutiile statului informeaza populatia despre consecintele integrarii in UE, apreciind ca ar trebuie tiparite brosuri informative in acest sens.
Studiul demonstreaza de asemenea  cum rezultatele acestor tensiuni variaza in functie de tara, sex, grupuri de varsta si nivel de educatie.” Campionii Mondiali in protectia solara In ciuda factorilor geografici, climatici si educationali, acest studiu derulat in 23 de tari dezvaluie cativa campioni in protectia solara si prevenirea cancerului de piele si atentioneaza  asupra catorva tari care au ramas in urma la acest capitol.    Cand au fost chestionati cu privire la obiceiurile de protectie solara, un numar surprinzator de 34% din populatia greaca a declarat ca se protejeaza pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, urmati indeaproape de Chile (33%) si Australia (32%).
Ca nu este doar un foc de paie, o dovedeste chiar premierul britanic, Gordon Brown, cel care a avertizat populatia de pericolul balcanizarii insulelor britanice, in situatia in care unirea Scotiei cu Anglia, veche de circa 3 secole, va continua sa se deterioreze.
Astfel, daca in prezent populatia UE este de 459,49 milioane de persoane, dupa 1 ianuarie 2007 aceasta va ajunge la 488,79 milioane de persoane.
Presedintele Traian Basescu a declarat, la intalnirea de ieri cu reprezentantii societatii civile, ca votul uninominal va trebui explicat "din judet in judet", pentru ca sunt sanse minime ca mass-media sa promoveze acest sistem de vot, precizand ca el va fi unul dintre cei care vor informa populatia.
De la 10 iunie, populatia plateste cat consuma, dar nu o sa scape de scumpirea care s-a produs la 1 aprilie.
Potrivit studiului, saracia extrema a afectat cel mai mult populatia din nord-estul Romaniei, iar minimul a fost consemnat de Bucuresti. ... Saracia extrema a afectat cel mai mult populatia din nord-estul Romaniei, iar minimul a fost consemnat de Bucuresti, unde indicele a coborat la patru puncte in 2003.
PDL decide ca populatia sa nu suporte cresterea pretului la gaze, dar nu precizeaza cum se aplica BPN al PDL a decis, marti, ca populatia si consumatorii casnici de gaze naturale sa nu suporte o eventuala crestere a pretului de gaze naturale, a precizat Sever Voinescu, insa nu a putut sa spuna cum se va realiza acest lucru.
- Populatia stie de foarte multa vreme ca trebuie sa se prezinte la centrele antirabice, care au ramas aceleasi in ultimii 30 de ani.
Mai mult de 50% din populatia globului este expusa bolilor transmise de tantari, capuse, muste Peste jumatate din populatia globului este expusa malariei, febrei galbene, leishmaniozei, bolii Lyme, transmise de tantari, muste, capuse etc. ... Aceasta boala ameninta peste 2,5 miliarde de persoane, respectiv peste 40% din populatia lumii.
Populatia cea mai supraponderala - Nauru Cu peste 95% din populatie supraponderali, natiunea din mica insula Nauru este, de departe, cea mai grasa de pe Pamant. ... In prezent, Niger detine aceasta distinctie, cu aproximativ jumatate din populatia sa abia alunsa la pubertate (49%).
google-analytics.com