Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (4.81 secunde)
Cum poti sugera ca cineva accepta sa ii tai sternul, sa ii faci operatie pe cord deschis, sa ii faci by-passuri, sa il tii in izolare aseptica, sa il tii departe de familie si conectat la aparate, doar pentru a scapa de arest?
Ce semnificatie are aceasta operatie cromatica? Sa facem recurs la istoria recenta. Traian Basescu, entuziasmat de chinuitul succes al miscarii portocalii de la Kiev, care a avortat, cu un masiv ajutor american, un guvern si o noua putere, ulterior compromise, a insistat, in 2004, ca Alianta D.A.
probabil reusita recunoscuta international deranjeaza pe foarte multi, si nu pot sa nu observ ca mesajul domnului Ion Iliescu - care, nici mai mult, nici mai putin, aproape de pe masa de operatie transmitea ca Presedintele in functie trebuie sa raspunda, in conditiile in care dansul inca n-a raspuns nici pentru mineriade, nici pentru victimele de la Revolutie.
Cand pe masa de operatie se afla un pacient pe moarte, nu trebuie trimisi sa-l opereze niste doctori care se uita mai intai la plicul cu bani si care, pe deasupra, au operat mai mult din gura pe la talk-show-uri.
O operatie mai putin dureroasa. Dar si mult mai riscanta. Cred ca PDL nu are forta necesara pentru a-si aplica o terapie de soc.
In ceea ce-l priveste pe domnul Ponta, dansul a inceput o operatie pe care am vazut-o de nu stiu cate ori in ultimii 20 de ani:
Cu aceasta ocazie, Marasescu a inmanat la doi clienti cardurile de fidelitate care le ofera discounturi de 10% la toate operatiile postvanzare (revizii sau orice alt tip de operatie).
De mare ajutor in cariera ii este si pasiunea pentru fotografie, mai ales ca e vorba de practicarea unei chirurgii la vedere, al carei rezultat inseamna atat o operatie executata perfect, cat si pacienti multumiti.
Se intelege de la sine ca rezultatul include TVA, in primul rand fiindca articolul privind tariful principal anunta limita cu TVA inclus si, in al doilea rand, pentru ca in operatie s-a adunat o suma reprezentand procent dintr-o suma cu TVA inclus, asadar cei 50% sunt si ei purtatori de TVA.
Calangiu a pus capat totodata si zvonurilor potrivit carora si-ar fi facut implant cu silicon la sani pentru a-si imbunatati aspectul fizic. "Nu cred ca as fi avut nevoie de o operatie estetica, sunt naturali", a precizat dr. Calangiu.
Mai sunt de finalizat corpul B al cladirii, unde vor fi blocul administrativ, blocul operator, salile de operatie, radiologia, iar la corpul C trebuie facute spatiile de cazare si lifturile.
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual.
De fapt, explotatia primeste un cod unic, porcii sunt identificati prin aplicarea unui tatuaj, iar aceasta operatie poate sa fie facuta de catre angajatii exploatatiei", a explicat Stanca Tudor.Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta elaborat de catre ANSVSA, cheltuielile ce survin pentru identificarea si inregistrarea porcilor din exploatatiile comerciale industriale vor fi suportate de catre propriatarii acestora.Procesul de identificare a animalelor este important pentru controlul strict al circulatiei animalelor, in vederea evitarii transmiterii unor boli cum este, spre exemplu, pesta porcina sau Encefalopatia Spongiforma Bovina (ESB), cunoscuta si sub denumirea de "boala vacii nebune".
Totusi, profitul estimat, in suma de 12.345 mii lei, are in vedere faptul ca in anul 2008, ca urmare a introducerii programului de revizii la doi ani, este prevazuta o oprire planificata de 40 zile la Unitatea 1, operatie aflata in desfasurare.
Cel mai probabil mA¢ine (vineri - n.r.) va avea loc avortul, din cA¢te stim pA¢na acum", a mai informat sursa citata.Pentru ca fata este din alta tara, iar avortul pentru ea nu este gratuit, costurile pentru aceasta operatie vor fi suportate de Clinica Marie Stopes."Nu putem spune exact pretul pentru un astfel de avort, oricum este mai mare decA¢t unul obisnuit, este un caz mai special.
Daca galatenii pot solicita oricand rebransarea la sistemul de termoficare, fara sa plateasca vreun leu pentru aceasta operatie, nu acelasi lucru se poate spune in cazul debransarilor.
Altfel, niste profesionisti cat de cat onorabili, in clipa in care anuntau ca singure masuri de care sunt in stare pentru a stapani criza taierile generale de pensii si salarii, operatie pe care poate s-o faca si un cretin, isi si dadeau demisia.
Solutia lui Isarescu la problema deficitelor bugetare si mai ales a deficitului sistemului de pensii este printr-o operatie aritmetica simpla, anume prin scadere.
Catalina Grama este fericita mamica a unui baiatel de nota 10, de 3,370 kilograme si 51 de centimetri, care a venit pe lume printr-o operatie de cezariana la maternitatea Regina Maria si care a fost intampinat cu valuri de iubire de parintii sai emotionati si de rudele nerabdatoare sa-l stranga in brate.
Reluand o metafora, e ca si cum UE ne-ar fi cerut sa facem o operatie de apendicita, iar Basescu vrea sa facem si un by-pass, in paralel, dar de care nu avem nevoie!
google-analytics.com