Cautare

106 de rezultate pentru "omor la lutita" (2.77 secunde)
La data de 14 septembrie 2010, Serviciul Omoruri a fost sesizat de catre Sectia 9 Politie ca intr-un apartament din sectorul 2, a fost descoperit cadavrul unui barbat, H. ... Cadavrul, care prezenta multiple urme de violenta la nivelul capului a fost gasit in sufrageria apartamentului, pe pat.
Razvan Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, este acuzat de tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina o persoana. ... Fiul senatoarei a fost audiat si este internat la un spital din Capitala.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a fost prins de politisti, sambata seara, in Sectorul 5 din Capitala. Bercea Mondial este audiat la Parchetul Tribunalului Olt.
La data de 03.04.2011, in jurul orei 05:40, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizat de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, la Sectia 7 Politie s-a prezentat un barbat care afirma ca, in urma unui conflict a omorat o femeie, fapta petrecuta la domiciliul sau din Bucuresti, sectorul 2.
La data de 24.04.2011, in jurul orei 14.20, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizat de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, intr-un parc situat in sectorul 4, doua persoane au fost injunghiate.
La data de 3.06.2011, in jurul orei 22:50, Sectia 15 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 22:45, pe un teren viran situat in apropierea unui complex comercial din sectorul 4, un tanar in varsta de 20 de ani, din judetul Calarasi, a fost injunghiat de un barbat, cu un briceag, in zona pieptului.
La data de 12.06.2011, in jurul orelor 09:00, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost sesizat de catre Sectia 19 Politie, cu privire la o agresiune comisa pe str.
La data de 14.09.2011, orele 18.35, Sectia 14 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112- sector 4, cu privire la faptul ca la intersectia strazilor Bd. ... La fata locului s-a deplasat un echipaj al Sectiei 14 Politie care a constatat ca pe str.
La data de 15.09.2011, in jurul orelor 17.00 Sectia 23 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 16:30, D.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
O femeie de 44 de ani, din comuna Carlogani, judetul Olt, a fost transportata in stare grava ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce a fost lovita in cap, injunghiata si incendiata cu benzina de sotul sau.
Pedeapsa uriasa pentru cei sase interlopi romani, acuzati de tentativa de omor in Mexic. Curtea de Apel Bucuresti le-a majorat pedepsele.
Ed Vuliamy, reporter la saptamanalul britanic The Observer, care a venit in Romania in 1989, s-a reintors dupa 20 de ani pentru a "analiza consecintele celei mai misterioase caderi de regim de dupa Razboiul Rece".
Ed Vuliamy, reporter la saptamanalul britanic The Observer, care a venit in Romania in 1989, s-a reintors dupa 20 de ani pentru a "analiza consecintele celei mai misterioase caderi de regim de dupa Razboiul Rece".
Cei doi spun ca au fost amenintati cu moartea de afaceristul craiovean • Ei au depus ieri o plingere penala, solicitind trimiterea in judecata a lui Adrian Mititelu pentru savirsirea infractiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice Primarul Antonie Solomon si viceprimarul Gheorghe Nedelescu au depus ieri, la Parchetul de pe linga Judecatoria Craiova, o plingere penala impotriva controversatului om de afaceri craiovean Adrian Mititelu.
Fapta dateaza din 15 septembrie 2005, cand ciobanul Constantin Tolea, din satul Brabeti al comunei doljene Daneti, a iesit cu oile pe camp, la pascut.
Dupa 12 ore de dezbateri, Curtea Constitutionala a admis luni seara cele doua sesizari formulate de un numar de 53 de senatori si 134 de deputati PSD si PRM referitoare la neconstitutionalitatea articolelor din noile regulamente ale celor doua Camere ale Parlamentului privind revocarea din functie a presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor.
Ba ca ar fi preferat sa delege pe altcineva la conducerea PNL, declaratie facuta la o emisiune televizata si cu bataie la Calin Popescu Tariceanu, ba ca ar fi pregatit sa accepte functia de premier, ba chiar de presedinte al liberalilor, chiar daca deocamdata nimeni nu i-a cerut-o.
Ministrii democrati, care nu vor avea probleme la raportul de tara al Comisiei Europene, s-au laudat sambata in fata conducerii PD cu propriile lor realizari privind aderarea in UE.
La o statie a urcat Troy Canty, un tanar de culoare, alaturi de 3 prieteni. ... - Da-mi 5 dolari, i-a spus la un moment dat Canty lui Goetz. ... Goetz a fost achitat cu usurinta de acuzatiile de atac si tentativa de omor, spune Malcom Gladwell, in lucrarea The Tipping Point.
google-analytics.com