Cautare

61742 de rezultate pentru "notele la romana sesiunea din toamna 2009" (8.38 secunde)
Saptamana trecuta, Ion Iovcev, Directorul Liceului cu predare in limba romana "Lucian Blaga" de la Tiraspol, contabila si soferul institutiei au fost retinuti de structurile de forta transnistrene.
Duminica, vor fi organizate, in Parcul Titan din Capitala, o serie de evenimente, editia din acest an fiind dedicata scriitorului Lucian Blaga, de la a carui nastere se implinesc 120 de ani.
Posta Romana ar putea percepe din 2007 un comision mai mic decat cel prevazut de lege, de 1,3%.
Sunt obisnuiti sa fie urmariti la orice pas: la toate serbarile sunt oameni care-i urmaresc. ... La Liceul Alexandru cel Bun din Tighina, ochii iscoditori sunt mmai tineri: ... Baieti care le-ameninta pe profesoarele de la liceul romanesc cu "oricum n-ai ce sa-mi faci, ca pe tine nu te asculta nimeni".
Senatorul Titus Corlatean, ministrul Afacerilor Externe, a sustinut o declaratie politica referitoare la decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau de recunoastere a limbii romane drept limba oficiala, declaratie pe care o puteti citi in continuare.
Tranzitia de la vara, la toamna, ar putea fi raspunsul pe care il cauti. ... Din senin, vrei sa mananci si sa dormi mai mult, simti cum starile de tristete te coplesesc, orice lucru banal iti declanseaza anxietatea, iar emotiile tale par ca s-au urcat intr-un carusel fara oprire.
"Limba romana e Patria mea", spune Nichita Stanescu si ma regasesc cu totul in semnificatia acestei expresii.
Desi vacanta parlamentara trebuia sa inceapa in prima zi din iulie, senatorii si deputatii sunt nevoiti sa mai ramana la lucru cateva zile pentru a dezbate si aproba mai multe ordonante de urgenta emise de Guvern.
Parlamentarii celor patru partide din Coalitia guvernamentala s-au miscat repede si au sesizat Biroul Permanent pentru declansarea procedurilor legale in vederea convocarii unei sesiuni extraordinare a Camerei pentru modificarea Regulamentului acestei institutii in sensul schimbarii din functie a presedintelui institutiei cu majoritatea simpla a voturilor.
Asa se explica si lupta Puterii, indiferent de mijloacele folosite, de obtinere a controlului BP atat la Senat, cat si la Camera. La Camera, BP taie sa spanzura. ... Puterea Biroului Permanent a fost demonstrata sesiunea trecuta, cand activitatea intregii Camere a fost blocata prin boicotul Opozitie majoritare din BP.
Ion Iliescu publica pe blog articolul ROMA - SESIUNEA ANUALA A.E.R.E.C, pe care il puteti citi in continuare. Am participat la Roma la Reuniunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale.
Sesiunea extraordinara a Camerei Deputatilor a stat ieri sub semnul nervozitatii, presedintele acestei Camere, Adrian Nastase, acuzand faptul ca parlamentarii au fost chemati la munca pentru a dezbate ordonante guvernamentale putine la numar si extrem de nesemnificative.
79% din proiecte de lege adoptate de senatori si deputati, in sesiunea septembrie-decembrie 2010, au avut ca initiator guvernul. Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
Ilie Sarbu nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in sesiunea extraordinara a Parlamentului. ... Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, spune la RFI ca nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in aceasta sesiune, intrucat Executivul "traieste in alta lume" si e "complet rupt de realitate".
Dezastrul care s-a petrecut la proba scrisa de limba romana de la sesiunea din toamna a bacalaureatului nu a constituit o surpriza prea mare pentru profesorii care se asteptau deja la avalansa de "perle" emanate cu gratie si candoare de candidati.
Activitatea functionarilor din cadrul Prefecturii Dolj pare sa il deruteze pe seful institutiei, Nicolae Giugea. Dupa ce a afirmat ca este nemultumit de munca prestata de angajati, Giugea a dat-o la intors si crede acum ca notele bune primite de subordonatii sai sunt meritate.
In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capsula Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi.
Luni, 16 octombrie, ora 19, la Libraria Humanitas Kretzulescu, va avea loc la lansarea volumului de poezii si proze Canturi orfice, de Dino Campana, aparut recent in colectia Biblioteca italiana, in traducerea Aurorei Firta-Marin, cu o prefata de Fiorenta Ceragioli.
Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare. ... Inseamna ca profesorii sunt din ce in ce mai putin apti sa scoleasca tinerele generatii.
Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar a picat odata o grupa intreaga.
google-analytics.com