Cautare

523 de rezultate pentru "note examen suplinitori" (3.69 secunde)
Este vorba despre (mult prea) mediatizatele note semnate de seful statului si adresate unor ministri, memorii despre care Mironescu sustine ca reprezinta o procedura standard de lucru intre institutii.
Traian Basescu a dorit sa clarifice situatia din Ministerul Industriilor si l-a intrebat pe Tariceanu daca isi aduce aminte de discutia purtata de ei doi acum doua saptamani pe tema santajelor care se fac asupra marilor consumatori de energie si cand au citit impreuna note ale serviciilor secrete potrivit carora la ministerul lui Seres se carau banii cu valizele:
Conform membrilor CNSAS, Costache are un dosar de retea care contine un angajament, note cu nume conspirativ, precum si state de plata.
Dan Voiculescu a fost declarat de CNSAS colaborator al Securitatii ca politie politica sub numele de cod Felix, in virtutea unor note informative in care isi turna rude care voiau sa fuga din tara, colegi de studentie si, mai apoi, colegi de serviciu.
Pierderea de catre SRI a doua note prezentate public de Mircea Geoana in mai reprezinta, in opinia Comisiei parlamentare de control, un incident de securitate.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
Disputa presedinte- ministrul interimar al Justitiei au capatat ieri note de telenovela.
Doi parlamentari PRM au primit, in sedinta de joi a Colegiului CNSAS, note de constatare care atesta calitatea lor de fosti colaboratori ai Securitatii, documentele ce-i vizeaza urmand a fi trimise la instanta pentru un eventual proces, au declarat pentru Medifax surse din CNSAS.
Decizia s-a bazat pe informatiile furnizate de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, potrivit carora Popa ar fi fost un colaborator al Securitatii. "Alin Ioan Popa a avut numele conspirativ 'Globo' si a oferit note informative in perioada 1985-1987.
CNSAS a sesizat Tribunalul Bucuresti in baza unei note de constatare din data de 23 iunie, procesul in instanta urmand sa inceapa pe data de 1 octombrie.
Potrivit OUG, colaborator al Securitatii este persoana care a furnizat informatii, indiferent sub ce forma, precum note si rapoarte scrise, relatari verbale consemnate de lucratorii securitatii, prin care se denuntau activitatile si atitudinile potrivnice regimului totalitar comunist si care au vizat ingradirea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului.
"De 20 de ani, Ministerul Educatiei trimite astfel de note catre inspectorate. Asa ca aceasta nota nu e motiv de panica.
Nicolai a mai fost acuzata, potrivit unei note din aceeasi mapa profesionala, ca a incalcat legea in 1991, reprezentand un cetatean strain intr-un proces de infiere a unui copil din Bucuresti, desi era procuror la Oltenita.
Toti cei care si-au depus proiecte de management au primit "note de trecere". Directori coordonatori in loc de "executivi" Functiile cele mai inalte in Finantele judetene au fost "castigate" cu punctaje care variaza de la 73 pana la 89,75, din 100 posibile.
Sub numele de cod "Rosetty", Gafita ar fi dat note informative in perioada 1977 - 1982, despre colegii lui din lumea literara.
Expertii afiliati CRPE au acordat note de la 1 la 5 fiecarui posibil candidat. Primii clasati sunt Dacian Ciolos (4,08), Vasile Puscas (4,06) si Monica Macovei (3,88).
La Cotroceni ar exista un "scenariu alternativ", o candidatura in tandem Oprescu-presedinte, Basescu-premier, Boc ar intentiona sa o remanieze pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PD-L tatoneaza 18 parlamentari PSD pentru a-i racola si determina ruperea coalitiei, sunt cateva scenarii luate in calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului PSD de campanie prezidentiala.
Cele doua op-uri sunt burdusite cu note, comentarii, documente, fotografii care reconstituie aproape pas cu pas evolutia sa de pe scena interna si pe cea internationala, in intervalul 1 Iulie - 31 Decembrie 1991.
Pana la incidentul cu Chitic, nici un securist n-a mai intrat in ultimii 20 de ani in Restaurantul Scriitorilor sa caute prin frapiere si note de plata, sa faca recensamantul mustiucurilor de la narghilele.
Ei, dar iata!, la sfarsitul saptamanii trecute ritmul s-a accelerat, au intervenit cateva note noi, unele dintre ele stridente. Totul s-a intamplat prin intermediul aceluiasi, etern politician neastamparat, invinsul de serviciu al oricaror confruntari electorale, cu exceptia celor care nu sunt dinainte aranjate prin jocuri de culise.
google-analytics.com