Cautare

15724 de rezultate pentru "noi" (3.75 secunde)
"Campanie a cui?", am intrebat, inocenti, noi. ... nu este o exagerare - Dan Matei Agathon isi merita din plin titulatura de "vedeta", cel putin din punctul de vedere al gesturilor afectate, gesturi - inclinam sa credem noi- deprinse de data recenta).
Noi, ceilalti 14 consilieri, aveam dreptul la un singur vot in comisii, iar lor nu le ajungeau mainile si picioarele sa voteze in toate comisiile din care faceau parte.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi. ... Poate PSD sa-si revina din criza fara sa aduca jucatori noi?
Si vreau sa fiu foarte deschis, sa va spun ca sunt un suporter al gasirii solutiilor fiscale in corelatie cu directivele UE care sa stimuleze vanzarea de automobile noi in Romania. Noi suntem inca intr-un non-sens de abordare.
Si noi dam amenzi, si Disciplina in constructii de la primarie da. ... La noi vin foarte multe firme din afara orasului. ... Noi nu respectam legea pentru ca asa ne-am obisnuit. ... Noi am incercat sa fim concilianti, sa nu producem tot felul de perturbari.
Si noi dam amenzi, si Disciplina in constructii de la primarie da. ... La noi vin foarte multe firme din afara orasului. ... Noi nu respectam legea pentru ca asa ne-am obisnuit. ... Noi am incercat sa fim concilianti, sa nu producem tot felul de perturbari.
Anume pentru noi, si intr-o masura cu mult mai mare, decat pentru Romania si, cu atat mai mult, pentru Moldova, ai carei parlamentari, apropo, au si intervenit pentru includerea chestiunii in rezolutia APCE. De ce are aceasta chestiune o importanta principiala pentru noi, dar nu pentru Romania?
Marii jucatori - hipermarketurile Hipermarketurile continua sa fie segmentul cu cea mai mare dezvoltare pe piata romaneasca in functie de investitii, pentru anul viitor fiind anuntate 30-35 de noi unitati pentru care vor fi alocate 510-600 de milioane de euro.
- Poezia este, cu siguranta, o salvare a mea, iar adaugarea de noi carti este o etapa in devenirea mea spirituala. ... Se pot spune multe despre Cartea dragostei, dar cu siguranta este o carte a generozitatii si a frumosului din noi.
Ar fi implinirea unor cautari vechi de secole, dar, in acelasi timp, daca niste extraterestri au ajuns aici, rezolvand problema calatoriilor interstelare, in timp ce noi abia putem trimite cateva sonde spatiale pana la marginea sistemului nostru solar, inseamna ca tehnologiile lor sunt cu cateva ordine de marime mai sus de ale noastre.
"La noi Revelionul il serbam asa inca de pe vremea tovarasului. Noi suntem un pic mai ardeleni, mergem undeva unde e cald si iesim doar pentru momentul dintre ani, ne uram ce trebuie sa ne uram, ne pupam si apoi ne intoarcem la caldurica.
Cu alte cuvinte, institutia condusa de directorul Grigore Mertoiu se tine de glume si basme pe seama cetatenilor si a spiritului civic manifestat de noi, care am atentionat prompt autoritatile, in plina criza aviara.
Un om care stie cu adevarat multe lucruri, este un om deschis la posibilitatea de a invata lucruri noi. ... Cei mai multi dintre noi traim cu falsa impresie ca ceilalti trebuie sa ne faca pe plac, sa ne satisfaca nevoile, dorintele si asteptarile.
Oamenii ies daca vor, cand vor si pentru ce vor ei, nu putem sa ne insusim noi protestele. ... Noi nu facem asa ceva si nu instigam pe nimeni. ... xxx Don Pedro a adaugat 16 fotografii noi in albumul MARS AFARA TRADATOR DE TARA..!! - NOI SUNTEM POPORUL, JOS CU DICTATORUL!
Noi, daciotii, si masina tuturor romanilor, Dacia 1310, am strabaut in vara lui 2012 aproape 16.000 de kilometri, de la Bucuresti tot spre Est, pana in Ulaanbaatar, capitala Mongoliei.
Nu exista o viata inteligenta in afara de noi. ... Numai Calea Lactee are diametrul de 100.000 de ani-lumina, deci s-ar putea ca semnalele emise de extraterestri inteligenti, limitate la viteza luminii, pur si simplu nu au ajuns inca la noi.
Albul simbolizeaza curatenia si noi asta facem. ... Cu cat stie mai mult cu atat devine mai puternic si mai represiv iar noi devenim mai vulnerabili. ... Aceasta evolutie economica inseamna voturi pentru noi si securistii vor pierde iar alegerile.
Noi vorbim astazi de economia americana, despre maximum de tehnologie in gestiunea economica, dar cati inteleg despre ce este vorba? La noi nu se intelege ca decizia economica nu trebuie confundata cu gestiunea economica si nici cu administratia economica.
a€œVa bateti joc de noi, de cei care stam in strada; ... Ride lumea de noi si nu avem autoritate fata de infractori care si acum spun ca sintem gardieni. Trebuia sa fim cum sint in alte judete, unde celor ca noi li s-a schimbat tinuta.
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
google-analytics.com