Cautare

1285 de rezultate pentru "monitorul de botosanaccident rutier" (5.48 secunde)
Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. Nici biciclistii nu au scapat de schimbari.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
- Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... 1.391/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri. ... Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Potrivit MAI, organizarea simultana ar reduce cheltuielile la jumatate, respectiv de la 43 de milioane de euro la aproximativ 22 milioane de euro.
Monitorul Oficial se poate citi acum gratuit pe internet. Decizia vine dupa ce Finantele doljene au sesizat la Curtea Constitutionala faptul ca mediului de afaceri îi este împiedicat liberul acces la justitie pentru ca nu poate cunoaste  legislatia în timp real.
"Codul Rutier: Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare. Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
"Codul Rutier sau Cotul Rutier?! ... De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Guvernul recunoaste ca nu a publicat integral in „Monitorul Oficial“ actele normative emise si promite ca va prezenta toate anexele hotararilor emise. ... Inca din sedinta din 8 septembrie, Guvernul a aprobat o nota prin care era semnalata nepublicarea anexelor unor hotarari de Guvern din 2005.
Legea de modificare a OUG 138/2004, prin care au fost aduse modificari Codului Fiscal, intra in vigoare in data de 4 iunie, la trei zile dupa publicarea in Monitorul Oficial, potrivit prevederilor Constitutiei, desi mai multe articole stabilesc ca o serie de prevederi se aplica de la 1 iunie Legea 163/2005, prin care se aproba OUG 138, a fost publicata in Monitorul Oficial 466 din 1 iunie 2005, in aceeasi zi in care a fost transmisa de la Camera Deputatilor si semnat decretul prezidential, Traian Basescu aflindu-se in Japonia, la Expozitia Mondiala.
Peste o saptamina, Monitorul va implini 10 ani de cind apare la Botosani. Atunci se va termina si promotia in urma caruia un cititor botosanean va fi mai bogat cu o suta de milioane de lei vechi, iar alti zece botosaneni vor schimba televizoarele cu altele noi.
Pentru ca am scris de controlul fiscului la Vinalcool, firma dinsului, senatorul Mihai Tabuleac a si afirmat public ca respectivul material de presa a fost "comandat ".
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
google-analytics.com