Cautare

3856 de rezultate pentru "mihai dragomir" (3.69 secunde)
Astfel isi incepe cea de-a treia carte Viata Altfel,Viata are totul, dar intr-o alta ordine, autorul Mihai Dragomir. ... Autorul Mihai Dragomir si-a creat o viziune proprie si un concept propriu aspra vietii.
Monica Iagar a pasit cu incredere pe podium fiind insotita pe scena de maestrul sportului romanesc, Mihai Dragomir.
Mihai Dragomir nu este doar unul dintre cei mai apreciati specialisti in fitness .
Mihai Dragomir va recomanda o reteta simpla si gustoasa in acelasi timp.
Antrenor Mihai Dragomir, cel care a creat primul si singurul concept de Fitness Anti-Aging din Romania - Cardio Mix. ... Programul alimentar inteligent conceput de profesor antrenor fitness specialist Mihai Dragomir schimba total obiceiurile cotidiene comune pe care concurentii le au.
Mihai Dragomir, initiatorul conceptului Cardio Mix in Romania, ne-a oferit informatii in exclusivitate pentru www.estiri.ro, legate de secretele unui stil de viata sanatos.
"Ne vom delecta ca de obicei cu produse sanatoase de la partenerul si sponsorul concursului NUTRIZZIA cat si noile produse INDIVIDUAL - by Mihai Dragomir - linia de produse cu calorii controlate.
Cel care a creat acest concurs este renumitul specialist in fitness si pregatire fizica Mihai Dragomir - creatorul primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. ... Profesor Mihai Dragomir:
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir are cateva pagini in care vorbeste despre cardio mix recomandat pentru sedentari! ... trei sedinte pe saptamana", spune Mihai Dragomir.
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir, initiatorul conceptului cardio mix in Romania, face cateva precizari legate de pierderea in greutate.
Mihai Dragomir este fondatorul conceptului cardio mix fitness anti-aging, in Romania, este profesor antrenor fitness specialist. ... Exercitiul fizic sustine increderea de sine, muschii devin tonifiati, postura se indreapta, calitatile motrice se imbunatatesc si totodata ajuta la mentinerea bunei functionari cerebrale", spune Mihai Dragomir pe www.cardiomix.ro.
Cele trei Uniri ale romanilor Mihai Viteazul a realizat in 1600 unirea tuturor romanilor sub o singura autoritate Mihai Viteazul a trecut muntii Carpati la 4/14 octombrie 1599, in fruntea primului corp al armatei sale, prin zona Buzau - Brasov.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a murit.Trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi adus miercuri in tara si va fi depus la Sinaia, la Castelul Peles.
Degajat, Bogdan Olteanu a demonstrat ca ii cunoaste pe liberalii constanteni, acesta facand referire la deputatul George Dragomir, de asemenea prezent la eveniment, ca pe unul dintre parlamentarii care nici nu mananca sandvisuri, nici nu citeste ziare si nici nu adoarme in Parlament.
La Scoala de Vara a Tineretului National Liberal sunt asteptati sa participe sambata, 26 august 2006, ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
Pe 25 februarie, Mihai Margineanu a prezentat in concert la Sala Palatului coloana sonora a serialului Las Fierbinti si cel mai nou album al sau, Fum de taverna.
• 15 sep 2009 - Romanii vor putea intra liber in Republica Moldova, asa cum intra toti cetatenii Uniunii Europene, de la sfarsitul acestei saptamani, a declarat presedintele Parlamentului moldovean, Mihai Ghimpu, care exercita interimar functia de sef al statului.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. ... In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
Scuze pentru Regele Mihai (Autor: ... Doar cateva motive banale pentru care Regele Mihai nu putea fi sluga la rusi: • Regele Mihai, abia iesit din adolescenta, l-a arestat impreuna cu garda palatului pe detinatorul absolut al puterii la acel moment, Ion Antonescu.
La licitatia desfasurata la sediul Primariei Targu Jiu, pentru vanzarea unui teren de 1,5 hectare situat pe Aleea Digului, in continuarea Pietei Centrale, au participat un investitor din Austria, un afacerist local, Mihai Birsescu, si o persoana fizica, Aurelian Vilceanu, proprietarul magazinelor "Papusica".
google-analytics.com