Cautare

377 de rezultate pentru "mieloida cronica" (2.98 secunde)
AMBIDEXTRU: [email protected] (17 - 23 Noiembrie) - Romania are presedinte: al patrulea, si primul al carui nume nu se termina in escu!
Unde in Europa credeti ca mai exista o astfel de stare de incertitudine, care ajunge deja cronica la noi? Pentru o democratie functionala, aceasta instabilitate si lipsa de predictibilitate sunt inacceptabile.
Premierul nemultumit de activitatea PNA Guvernul sustine fara rezerve lupta impotriva coruptiei declansata de ministrul Justitiei, Monica Macovei, dar exista o anumita ingrijorare in legatura cu "incercarile de autoprotejare ale sistemului ", care face ca lupta impotriva coruptiei sa fie marcata "de o ineficienta cronica ".
Astfel, analiza mentionata releva faptul ca se face un tapaj enorm pe seama pericolelor migratiei, in timp ce economiile statelor respective sufera de lipsa cronica a fortei de munca calificate.
Astfel, analiza mentionata releva faptul ca se face un tapaj enorm pe seama pericolelor migratiei, in timp ce economiile statelor respective sufera de lipsa cronica a fortei de munca calificate.
Criza economica, blocajul financiar, penuria cronica de lichiditati sau doar reaua-vointa a patronilor au facut ca multe firme constantene sa nu-si achite obligatiile financiare catre stat, motiv pentru care Fiscul a demarat procedura de executare silita, din care fac parte emiterea de somatii de plata si blocarea (poprirea) conturilor bancare ale societatii rau-platnice.
Institutiile se asteapta ca numarul oamenilor afectati de foamete cronica sa depaseasca 1 miliard in acest an, ceea ce ar anula cresterile inregistrate in combaterea malnutritiei si ar urgenta in mod deosebit investitiile in agricultura.
Andreea Cretulescu a debutat in presa in 1993, ca reporter la Cronica romana, a continuat la Curierul national, dupa care a intrat in televiziune, lucrand la Tele 7abc, Antena 1 si Realitatea TV.
Este raul cel mai mic, daca vrem sa reducem rata datoriilor, fara sa intram intr-o criza de tip japonez, de lupta cronica impotriva deflatiei", a spus Veronique Riches-Flores, economist-sef pentru Europa la Societe Generale.
Iulian Badea publica in "Cronica Romana" articolul intitulat "Oportunism si consecinte", pe care il puteti citi in continuare. 'Ii vedem in fiecare zi.
Cu aceeasi reprezentatie am reusit sa intru si la facultate", povesteste Alexandra. Castigatoarele burselor au putut fi admirate interpretandu-si momentele artistice, la "Cronica Carcotasilor", la Prima TV.
Redactia Economica publica in Cronica Romana articolul intitulat "Misiune imposibila", pe care il puteti citi in continuare. Articolul are un motto:
Redactia Economica a ziarului Cronica Romana publica articolul "In spatele perdelei de fum", pe care il puteti citi in continuare.
Cronica Romana publica articolul "Avem una dintre cele mai proaste infrastructuri din lume!", pe care il puteti citi in continuare.
Cronica Romana informeaza: "Rabla" va demara pe 18 martie. Programul "Rabla", editia 2011, pentru persoane fizice va demara in data de 18 martie, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely.
Cronica Romana informeaza: Cheia relansarii economice (Autor:
Cronica Romana informeaza: Starea reala a sectorului bancar (I) Autor:
Cronica Romana informeaza : Starea reala a sectorului bancar (II) (Autor : Redactia Economica ) Redactia Economica continua sa studieze rezultatele testelor de stres organizate de Autoritatea Bancara Europeana pentru a releva starea de fapt a sistemului bancar european si a arata magnitudinea indatorarii guvernului Boc fata de bancile europene.
Cronica Romana informeaza :
Cronica Romana informeaza: Africanizarea Romaniei (Autor: Redactia Economica) Toate societatile pot fi clasificate dupa criteriul tipului de activitate care genereaza beneficii maxime.
google-analytics.com