Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (2.83 secunde)
Alt motor diesel cu ceva mai multa putere, respectiv 115 CP, va fi disponibil pentru noul cee’d începând cu luna august.Interiorul, proiectat dupa clientela europeanaInteriorul masinii este prietenos, iar la acest capitol am remarcat coloana de directie cu posibilitatea de reglare pe înaltime si profunzime, micul dispozitiv de reglare a farurilor sau a luminozitatii bordului si a torpedoului, care include spatiu de refrigerare, racit de sistemul de aer conditionat al masinii.
Tot la nivelul IV se situeaza restaurantul hotelului, care are o capacitate de 80 de locuri, in restaurantul hotelului servindu-se si micul dejun.
În aceste conditii, micul afacerist predispus spre evaziune poate sa parieze ca nu va fi prins. Daca va fi prins, nu va pierde aproape nimic.
În aceste conditii, micul afacerist predispus spre evaziune poate sa parieze ca nu va fi prins. Daca va fi prins, nu va pierde aproape nimic.
Conceput si fabricat in Europa, special pentru piata Uniunii Europene, micul cee‘d apare ca un hibrid intre masina minuscula de oras, gen Smart sau Matiz, si masina familiei moderne, unde batalia se duce intre Logan si numeroase alte modele americane sau germane.
În aceste conditii, micul afacerist predispus spre evaziune poate sa parieze ca nu va fi prins. Daca va fi prins, nu va pierde aproape nimic.
Pachetul de servicii cuprinde sase nopti de cazare, cu micul dejun inclus si doua proceduri pe zi. Tarifele sunt diferentiate pe categorii hoteliere si sunt valabile pentru un loc in camera dubla.
Daca acestea s-ar plati, atunci legislatia l-ar obliga pe micul fermier sa foloseasca samânta certificata, caz în care ar beneficia de ajutorul financiar.
Abordarea manageriala si orientarea marketingului catre micul consumator a condus la dezvoltarea produsului "made in Craiova". "Politica noastra este axata pe comertul traditional.
În aceste conditii, dupa un an de depozitare, micul fermier ar trebui sa mai aduca bani de acasa pentru a achita cheltuielile.
La vârsta de 13 ani, micul Bill s-a înscris la Lakeside, o scoala particulara. Când era în clasa a VIII-a, unitatea a primit o donatie sub forma unui terminal ASR-33 si a unui calculator General Electric (GE).
Paguba nici nu ar fi prea mare, sustine seful DGASPC, in conditiile in care RADET asigura furnizarea energiei termice pentru cateva centre din muncipiu, dintre care amintim Centrul de Plasament Antonio si Micul Rotterdam.
Micul Ka a fost echipat de Ford cu sistem ABS airbag-uri frontale pentru sofer si pasagerul din dreapta cu un senzor "isteric" ce nu te lasa in pace pana nu respecti regulile si centuri de siguranta pentru ocupantii locurilor din spate.
Castigul bancii intervine atunci cand detinatorul cardului de credit a retras numerar (cash) sau daca a depasit perioada de gratie si nu a restituit "micul imprumut" in timp util.
In anii trecuti nu aveam micul-dejun inclus in timpul saptamanii, anul acesta l-am introdus", a marturisit Melania Kantor, director Revenue Strategy.
Cu o asa casa mai mai ca uiti de Bucurestiul zilelor noastre si te gandesti ca traiesti in Micul Paris.
In plus, Teo poate fi acuzata de promovarea prostului gust pe micul ecran, din cauza celebrelor sale emisiuni la PRO TV cu manelisti si dijeuze de cartier.
Si, apropo de televiziune, vreau sa cred ca in ceea ce priveste televiziunea am fost precursorul respectat si iubit al primelor show-uri politice devenite celebre pe micul ecran si atat de gustate de milioane de telespectatori.
Primeste adevarul doar daca vine de dincolo de micul ecran, crede doar predicile de la ore de mare audienta. Multi asteapta bunastarea si chiar inceputul vietii de apoi ca venind dintr-o indelungata folosire a telecomenzii.
De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrica Life & Style, difuzata in cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1.
google-analytics.com