Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (6.17 secunde)
MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Descris ca fiind o calatorie muzicala in timp si spatiu, "La margine de Bucuresti" propune o readucere in actualitate a unor hituri din muzica pop romaneasca din perioada interbelica, a unor nemuritoare slagare dedicate farmecului secret, atmosferei aparte a Bucurestiului de alta data, oras-gradina supranumit "micul Paris".
Comercianti din toata lumea crestina ocupata de otomani au inceput sa se aseze in micul port (greci, armeni, evrei) si sa intemeieze chiar primele manufacturi.
Cristi Mitrea si Andreea Mantea formeaza un cuplu in toata regula si nu ar surprinde pe nimeni daca ei ar ajunge in fata altarului in calitate de sot si sot!De cand a fost desemnat castigatorul oficial de la "Burlacita", iar show-ul a luat sfarsit si pe micul ecran, Cristi Mitrea nu isi mai incape in piele de bucurie.
Emisiunea "O data-n viata" e pregatita sa revina pe micul ecran, incepand cu 3 octombrie. Noi surprize si vise care prind contur!
Prima atestare documentara este din 1060, atunci cand teritoriul a intrat in posesia lui Arnaldo, Arhiepiscop de Tricario, care a denumit zona Graculum (in latina, micul camp arat).
Si un strop din Micul Print”.” â€" Adrian Despot Asculta Vita de Vie â€" Inimi surde:
Pe parcurs, Mowgli intalneste creaturi ale junglei care nu au chiar cele mai bune intentii, printre care Kaa (vocea lui Scarlett Johannsson), un piton cu o voce seducatoare si o privire care il hipnotizeaza pe micul om, si Regele Louie (vocea lui Christopher Walken), care incearca sa-l convinga pe Mowgli sa dezvaluie secretul inselatoarei si mortalei flori rosii:
Sunt la varsta la care pot spune ca sunt un om matur, stiu foarte bine ce vreau de la viata, am o familie frumoasa, o cariera in ascensiune, sunt mandru de proiectul taticool si pregatesc si sunt in discutii pentru o noua emisiune pentru micul ecran, despre care veti afla la momentul oportun”, spune Dan Cruceru.
Celebritatea si popularitatea actorului au venit nu doar din rolurile de pe scena, ci si din cele de pe marele sau micul ecran, el avand o bogata activitate in cinematografie, unde a jucat in peste 55 de filme.
Alimentat de whiskey-ul de proasta calitate, lacomie si ura, Willie face din nou echipa cu micul si furiosul sau partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gala de caritate organizata in Ajunul Craciunului.
Celebritatea si popularitatea actorului au venit nu doar din rolurile de pe scena, ci si din cele de pe marele sau micul ecran, el avand o bogata activitate in cinematografie, unde a jucat in peste 55 de filme.
Anul acesta, micul pianist isi va intregi portofoliul cu o noua reprezentatie la care viseaza dintotdeaua: va urca pe scena alaturi de marele si indragitul tenor, Andrea Bocelli.
"Am participat cu doua lucrari, uleiuri pe panza, intitulate Micul bucatar si Baza nautica Borcea. Tema citadinului calarasean ma preocupa si am sa o dezvolt intr-un proiect mai ampl, dar si portretistic ma preocupa in aceeasi masura.
Micul tratat este, potrivit editorilor, un savuros manual, surprinzator de actual, cu multe anecdote piperate si observatii despre curtea papala si alchimiile ei politice, precum si despre arta de a influenta prin mijloace mai mult sau mai putin permise alegerea papilor, vizand in cele din urma victoria candidatului favorit al Frantei si al Regelui Soare.
In micul infern in care se deruleaza actiunea, Audiard scruteaza tristetea si saracia, fara morga si fara condescendenta, dar decis sa evidentieze cotidianul sinistru din acel orasel cu fason de statiune balneara.
Din dragoste pentru frumos si pentru micul oras de adoptie, a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa salveze traditia locului.
Asigurati-va ca va folositi de toata iscusinta de care dati dovada pentru a depasi micul impas financiar si apoi totul va decurge mult mai usor.
mersul pe banda, inainte de micul dejun, poate face minuni! Nu numai ca poate sa micsoreze stratul adipos, dar poate scadea si greutatea corpului si mai ales creste conditia fizica, prin imbunatatirea performantelor cardiace!
Duminica dimineata, inainte de micul dejun, toti membrii familiei se spala pe fata cu apa in care a fost pus un ou rosu si un ban - simbolurile sanatatii si ale belsugului.
Se consuma cate o lingura pe zi, inainte de micul dejun. Blocajul venos va ceda in majoritatea cazurilor. Bucurati-va de acest remediu placut la gust!
google-analytics.com