Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (2.71 secunde)
Povesti de seara pentru fete rebele 2, noile aparitii din colectia Micul Zen: Motoras, un iepuras fara astampar; Nu mi-e somn!;Ma relaxez cu Anda, micuta panda!
daca ti se face foame seara/noaptea, ai tot timpul la indemana fructe smere/piersici/portocalet cu care sa-ti umpli stomacul si sa dormi pana la micul dejun.
Cheia succesului in dezvoltarea tarii sta in dragoste, unire, intarirea familiei si micul producator. Restul sunt detalii. Strategia tarii se poarta in inima si are cateva puncte, care incap pe o pagina:
Ce puteti vedea la Gradina Zoologica din Calarasi - gasca de Nil - rata Mandarin - lebada alba - broasca testoasa de apa (pelican comun) - urs tibetan care are peste 35 de ani (il cheama Vasilica) - camila - turturica diamant - papagal Marele Alexander - orezari - papagali nimfa - papagali Kakariki - zebre australiene - papagal Micul Alexander - Agapornis cu fata de piersica -
Vedeta show-ului Keeping Up With The Kardashian a marturisit pe blogul sau micul ei secret: banda adeziva textila, care ridica sanii, ii sustine si tine astfel loc sutienului.
Bine-bine, dar cine ii pune sa manance si cate un cacat la micul dejun? - 7 noiembrie la 20:47: Guranul de la PNL zice:
devenise strigatul unei victorii insangerate si care parea fara de izbanda, pana in zorii zilei de 22 decembrie 1989, iar aparitia pe micul ecran a acestui aparea sa fie de bun augur pentru un viitor in stil Gorbaciov.
Copiii au nevoie de trei mese pe zi, o gustare si micul dejun, care pentru ei este important. - Ei se misca mult, au un ritm de crestere spectaculos.
Numarul cel mai mare de carbohidrati trebuie, astfel, sa fie la micul dejun, sa scada treptat la pranz, iar la cina este de preferat sa fie redus la maximum.
ßeful Grupului de rugaciune, deputatul PSD Petru Andea, a declarat ca micul-dejun de la Restaurantul Brancovenesc al Parlamentului a fost unul "ecumenic", pe motiv ca, pe langa ortodocsi si catolici, au fost invitati si oameni apartinand riturilor mozaice sau musulmane, motiv pentru care mancarea a fost atat de post, cat si de dulce.
Lupta electorala pentru referendumul din 19 mai, a continuat pe micul ecran. "Victoria mea, din pacate, va fi impotriva sistemului politic", a spus ieri Traian Basescu.
Litoral Estate SRL din Costinetti, Micul Golf SRL din 2 Mai, Compact Impex SRL, Inject Sistem SRL din Constanta, Amis Estival SRL din Venus, Leicom SRL, Les Baron SRL din Mangalia, Rikris Profesional SRL din Mangalia.
Kulyk a spus ca vizita presedintelui Basescu, programata la inceputul acestui an, a fost amanata din cauza lipsei unui acord asupra Tratatului privind micul trafic la frontiera , precum si deoarece, din cauza agendei incarcate invocate de ministrii romani cu atributii in domeniu, nu s-a intrunit Comisia mixta prezidentiala, pas premergator intrevederii dintre cei doi sefi de stat.
Nu pot sa inchei micul meu discurs fata a multumi tuturor romanilor, BEC-ului care a depus o munca fantastica pentru alegeri corecte si CCR".
Micul avion a aterizat la orele 18. Pentru a pastra discretia asupra vizitei, Piratul nu a fost insotit decat de o echipa restransa a SPP".
In care, de exemplu, Boc, micul dobitoc, este din nou prim-ministru si da de lucru, oficial, mafiei imobiliare, pentru ministerul dezvoltarii regionale a camarilei prezidentiale.
"Micul Titulescu" a iesit invingator in cursa pentru sefia PSD, dupa ce, initial, Mircea Geoana parea sa fie castigatorul. Acesta a obtinut 856 de voturi, in timp ce Geoana are 781.
Nu vreau sa spun ca micul Titulescu nu are meritele lui, dar fara "dezlegarea" de la batranul partidului nu ar fi ajuns sa-l detroneze pe Geoana.
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Teo Trandafir, realizatoarea TV, este candidatul surpriza al PDL pentru un loc de deputat in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala.
google-analytics.com