Cautare

8508 de rezultate pentru "meteo 26 linie 2010 in constanta" (3.68 secunde)
Prognoza meteo pe regiuni istorice, in perioada 16 - 30 Ianuarie 2017 libertatea.ro informeaza: Meteo.
PROGNOZA METEO BUCURESTI. Se raceste si ploua in WEEKEND. Cum va fi vremea in tara PROGNOZA METEO BUCURESTI. ... Cum va fi vremea in tara. Meteorologii anunta ca vremea se va raci, in urmatoarele zile si va ploua, in mai multe zone din tara, inclusiv in Bucuresti. PROGNOZA METEO BUCURESTI.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
PROGNOZA METEO pe trei luni. ... Cum va fi vremea la primavara PROGNOZA METEO. Meteorologii au facut publica prognoza meteo pentru intervalul ianuarie-martie 2016. Iarna va ramane atipica pana la final, cu temperaturi neobisnuit de ridicate in unele zone.
PROGNOZA METEO. ... PROGNOZA METEO. Duminica, va fi o vreme calduroasa in aproape toate zonele, iar disconfortul termic, desi mai putin accentuat ca in zilele precedente, se va mentine in special in zonele de campie din sudul si din vestul tarii.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Meteorologii anunta ploi generate de un fenomen meteo in Marea Neagra Vremea pe 6 septembrie este, in continuare, instabila. Prognoza meteo anunta ploi in special in jumatatea estica a tarii si temperaturi in scadere, care sunt generate de un fenomen meteo aparut in Marea Neagra.
Ultima prognoza meteo a meteorologilor nu e deloc incurajatoare. Cei de la INM anunta ca valorile termice vor continua sa scada usor in majoritatea regiunilor. In weekend, vremea va fi inchisa, cu precipitatii in majoritatea zonelor.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. GER si ZAPADA in urmatoarele zile PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. GER si ZAPADA in urmatoarele zile. In urmatoarele zile vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data.
Iata prognoza METEO pentru perioada urmatoare. ANM a publicat pronoza meteo pentru saptamana viitoare, 28 ianuarie - 2 februarie 2019. Iata care sunt previziunile meteo incepand de luni.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
google-analytics.com