Cautare

1322 de rezultate pentru "maxim" (2.89 secunde)
Daca in energie, in mediu, proiectele sunt relativ bine cunoscute de catre dumneavoastra, imi permit sa va sugerez doua zone de maxim interes, in primul rand pentru valorificarea resurselor pe care Romania le are, si ma refer la agricultura.
La un site mic, reachul maxim se poate atinge mai usor decat la un site mare, unde eterogenitatea acceselor si curba dintre procentele de audienta atinse si numar de afisari nu se mai pastreaza identic cu cazul site-ului mic.
in preajma acestei date, la trecerea meridianului, soarele se ridica deasupra orizontului la unghiul maxim, iar intervalul diurn are durata maxima.
- Scrierea META Titlurilor (60-70 caractere), a META Descrierilor (150-160 de caractere) si definirea cuvintelor cheie pentru fiecare pagina â€" acestea trebuie sa fie cat mai relevante si sa se regaseasca in pagina (pentru tagul TITLE este recomandat un maxim de 56 caractere, ori un echivalent a maxim 6 cuvinte);
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Dezbaterile generale s-au aprins in momentul in care deputatul PSD George Baesu si-a sustinut amendamentul, respins ulterior de plen, de diminuare a termenului maxim in care investigatorii pot urmari penal invinuitul pentru o perioada de cel mult 30 de zile, urmand ca prelungirea sa nu depaseasca o luna, pentru ca "asa ar fi cinstit fata de invinuit".
Maxim Hiruta din Bistrita a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
rubin inzoisit, ametrin, ametist, opal, merlinit, agat dentritic, amoniti, ovarovit din Bistrita, iar la bratari am adus ca pietre chihlimbar, pirita, lava vulcanica, crisocola, mokait, ametist albastru-verzui, o combinatie de lava vulcanica, turcoaz Africa, rodonit, piatra soarelui, ne-a spus Maxim Hiruta.
cercei momtati in pietre, taiate acum, cu lizardit, agat, criscocola, aurolit, o piatra din Bielorusia, dar si un set de 4.000 Ron, din moldavit, cu cercei, pandant si inel, ne-a spus Maxim Hiruta, prezent in acest week-and la targul de cristale din curtea Muzelui National de Geologie.
Totodata, Traian Basescu a semnat si rechemarea lui Ioan Maxim, ambasador in Confederatia Elvetiana, Petre Catrinciuc, ambasador in Bosnia si Hertegovina si Niculae Iordache, ambasador al Romaniei in Republica Armenia.
Una dintre firme este Grivco SA, firma care, de altfel, a oferit partidului peste plafonul maxim fixat pentru donatii. ... De asemenea, PNL a mai primit de la o persoana fizica, Adrian Semcu, o suma ce a depasit plafonul maxim fixat pentru donatii.
S-a decis ca numarul maxim de parlamentari europeni trebuie fixat la 732, cu un prag minim de 5 si maxim de 99 de deputati pentru fiecare stat membru.
O parte dintre spectatorii prezenti marti seara la Festivalul "George Enescu" au inceput sa huiduie in momentul in care ministrul Culturii Theodor Paleologu a rostit numele lui Traian Basescu, in timp ce oferea violonistului si dirijorului rus Maxim Vengerov o decoratie din partea sefului statului.
Iar autorul moral al acestui gest este Traian Basescu, cu scopul de a recompensa dezertarea politica a locotenentului ajuns general cu numar maxim de stele pe epoleti.
Incasarea in maxim 60 de zile a datoriilor catre stat acumulate de societatile comerciale. ... Emiterea in maxim 30 de zile a unor obligatiuni de stat, cu maturitate la 5 ani, destinate persoanelor fizice.
In urma alegerilor din iunie 2009, din partea Germaniei au fost alesi un numar de 99 de europarlamentari, in timp ce Tratatul de la Lisabona prevede ca numarul maxim, care revine Germaniei, nu poate depasi 96.
Portretul pe care il face lui Basescu este, intr-un fel, devastator, impactul fiind maxim in randul "intelectualilor lui Basescu", tocmai pentru ca autorul este Plesu: ... Supremul Sef s-a basicat la fel de maxim cand a citit astea!
Este un calcul matematic simplu, care ne permite sa reducem aceste impozite si taxe, pentru ca in fiecare an am mers la maxim cu aceste taxe. Craiova are taxele locale la maxim.
In realitate, cei care cunosc Bucurestiul stiu ca in parcarea din fata Palatului Regal in care in mod normal intra in jur de 150 de masini nu au cum sa intre mai mult de 2000 de persoane inghesuite la maxim, ceea ce nu era cazul sPentru cei care nu cunosc zona, este aproximativ un patrat cu laturile de circa 50 m, cu 8 randuri de locuri de parcare a cate 18-20 de masini, iar in zona asta a intrat si scena si vreo 10 autocaret.
BASESCU, IN OFSAID Premierul Ponta a fost de data aceasta cu folos maxim la Cotroceni. Maxim pentru Romania. In sfarsit s-a dovedit pe deplin demn de functia de prim-ministru, printr-o mutare excelenta:
google-analytics.com