Cautare

445 de rezultate pentru "maramures county" (2.99 secunde)
Ancheta de amploare a Inspectoratului Scolar Maramures, dupa ce doi elevi minori ar fi intretinut relatii intime intr-o scoala din orasul Ulmeni.
Un sofer incepator, de 18 ani, si amicul sau au scapat ca prin minune, dupa ce s-au rasturnat cu masina de mai multe ori. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, pe un drum comunal dintr-o localitate din Maramures.
Trei barbati au fost retinuti dupa ce au sechestrat, batut si umilit doi tineri in Maramures. Scenele de violenta au fost filmate de acestia si postate pe retelele de socializare.
Rata de fals-pozitiv a testelor antidrog de saliva AquilaScan WDTP-10, in judetul Maramures, este extrem de mare. Acum, Inspectoratul Judetean de Politie a cerut in mod oficial inlocuirea acestora cu alt tip de test certificat.
Imagini revoltatoare au fost surprinse intr-un abator de porci din judetul Maramures. Inregistrarile au fost facute de un fost angajat, care le-a postat ulterior pe retele de socializare.
Victimele au fost gasite in conditii mizere in judetul Maramures. Oamenii erau obligati sa faca diverse munci. Zeci de mandate de perchezitie au fost puse in aplicare in acest caz.
Au fost retinuti pentru 24 de ore trei dintre stapanii de sclavi din Maramures. Suspectii sunt sot, sotie, si mama unuia dintre ei, iar anchetatorii spun ca exploatau persoane cu handicap.
Victimele au fost gasite in conditii mizere in judetul Maramures. Oamenii erau obligati sa faca diverse munci. Zeci de mandate de perchezitie au fost puse in aplicare in acest caz.
Dincolo de cladiri si echipamente e nevoie de tot mai multe cadre medicale. Cum reusesc autoritatile in Maramures sa-si formeze si pastreze resursa umana, este o experienta care merita impartasita.
De altfel, candidatii Uniunii Civice Maghiare (UCM) ocupa toate locurile de pe listele Actiunii Populare la alegerile parlamentare din Harghita si Covasna, in timp ce in Mures, Satu Mare, Salaj si Maramures UCM are candidati doar la Camera Deputatilor pe listele AP.
Ei au fost implicati intr-un caz de trecere ilegala a frontierei si erau cu niste baieti din Maramures, de la Dragomiresti.
Bistrita- Nasaud, Maramures, Arad si Covasna. In plus, UDMR vizeaza si sapte functii de subprefect: in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj.
Din punct de vedere al regiunilor tarii, Basescu a adunat cele mai multe voturi din zona Banatului - 83%, Dobrogea - 79%, Crisana-Maramures -78%, Transilvania
Gheorghe Albu, deputat FSN si PD de Dambovita, absent 1992-1996, Antal Istvan, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Crin Antonescu, deputat PAC, PNL, PL a€™93 de Bucuresti, absent 1990-1992, Asztalos Ferenc, deputat UDMR de Harghita, absent 1990-1992, Borbely László, deputat UDMR de Mures, absent1996-2000, Buruiana Aprodu Daniela, deputat FSN si PRM de Braila, absent 1992-1996, Gvozdenovici Slavomir, deputat Uniunea Sarbilor din Romania, absent 1990-1992, Leonida Lari Iorga, deputata PNÂTCD si PRM de Suceava, absenta 1990-1992, Mircea Man, deputat FSN si PD de Maramures, absent 1996-2000, Musetescu Ovidiu, deputat FSN, PDSR si PSD de Teleorman, absent 1996-2000, Nicolicea Eugen, deputat PDSR si PSD de Mehedinti, absent 1990-1992, Oltean Ioan, deputat FSN si PD de Bistrita-Nasaud, absent 1992-1996, Daniela Popa, deputat FSN, PDSR, ApR si PUR de Bucuresti, absenta 2000-2004, Calin Popescu-Tariceanu, deputat PNL de Bucuresti, absent 1992-1996, Cristian Radulescu, deputat FSN si PD de Vaslui, absent 2000-2004, Seres Denes, deputat si senator UDMR de Salaj, absent 1990-1992, Stanciu Anghel, deputat PRM de Iasi, absent 1990-1992, ßtefan Tcaciuc, deputat Uniunea Ucrainenilor din Romania, absent 1996-2000, Ioan Timis, deputat FSN, PD, PDSR si PSD de Hunedoara, absent 1996-2000.
Potrivit lui Boc, in majoritatea judetelor aceste protocoale au fost deja incheiate sau sunt aproape de finalizare, cu exceptia a sapte cazuri - intre care Arad, Harghita, Covasna, Alba, Maramures - unde mai exista inca probleme, care se vor rezolva in perioada urmatoare.
Au fost rezultate foarte bune in Bistrita-Nasaud, Hunedoara, Maramures. Acest drum a fost insa oprit. Pe de alta parte, Transilvania are un alt tip de raportare la politic.
Domnule ministru Oprea, am aflat azi-dimineata pe cursa de avion Baia Mare - Bucuresti ca sambata nu v-au raspuns la apelul de seara 6 din cei 30 de parlamentari declarati independenti, adica o cincime din efectiv, faptul fiindu-mi confirmat de doi dintre acestia, ambii fosti deputati PSD de Maramures.
Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti.
Timis, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Arad, Sibiu, Brasov, Mures, Hunedoara, Alba si Cluj. In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan.
Olteanu va fi secondat la conducerea organizatiei de vicepresedintele Cezar Preda, deputatul de Maramures, Mircea Man, si secretarul pe probleme organizatorice, Costica Canacheu.
google-analytics.com