Cautare

32917 de rezultate pentru "lista cu specializarile de invatamant acreditate sau autorizate" (4.64 secunde)
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; de gandit nu era nevoie.
Contribuabilii autorizati ca antrepozite fiscale sunt obligati sa depuna la autoritatea fiscala centrala, pana pe 1 iulie, o declaratie de identificare.
De anul acesta, proprietarii care vor sa-si inscrie apartamentele in Cartea Funciara trebuie mai intai sa execute cadastrul blocului. ... Incepand cu 29 ianuarie, o data cu intrarea in vigoare a Ordinului nr.
Garda Financiara Constanta, a doua din tara ca rezultate dupa divizia Bucuresti, trece printr-o perioada de reorganizare si primenire.
Dupa cinci zile de vacanta petrecute in Turcia, parlamentarii din Comisia pentru invatamant au ajuns la concluzia ca au nevoie de o camera de joaca la Parlament, ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, ca "ciorba turca" nu este cine stie ce si au constatat ca au pus cateva kilograme pe ei din cauza baclavalelor.
Situatia medicinei scolare s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, inregistrandu-se o scadere a numarului personalului medical din cabinetele institutiilor de invatamant din tara noastra.
Craiovenii se pot inscrie in aceste zile in Programul de stimulare a innoirii parcului auto, prin care statul acorda o prima de 30 de milioane de lei vechi pentru masinile casate.
Persoanele fizice autorizate, intreprinderile familiale si intreprinderile individuale se vor inregistra la Oficiul Registrului Comertului, in trei zile lucratoare de la depunerea cererii, potrivit unui act normativ al Guvernului aprobat saptamana trecuta.
Smaranda Scridon, director executiv la Directia Generala a Finantelor Publice Bihor, s-a aratat ieri nemultumita de modul in care agentii economici, persoanele fizice autorizate si, nu in ultimul rand, patronatele bihorene se informeaza cu privire la anumite acte normative in vigoare, care definesc si impun reguli in activitatea comerciala.
Deputatii si senatorii Puterii si Opozitiei, reuniti ieri in sedinta comuna, au intarziat timp de aproape doua ore inceperea dezbaterilor in plen asupra bugetului de stat pe 2006 angrenandu-se in dezbateri procedurale prelungite.
Absolventii care în 60 de zile de la data finalizarii formei de învatamânt urmate nu se înregistreaza la AJOFM ca persoane aflate în cautarea unui loc de munca pierd dreptul de a beneficia de somaj. Conform legislatiei în vigoare, persoanele care în termen de 60 de zile de la absolvirea unei institutii de învatâmânt (inclusiv scoli speciale pentru persoane cu handicap) nu au reusit sa se încadreze în munca potrivit pregatirii profesionale pot beneficia de indemnizatie de somaj.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declarative politica intitulata "Mediocritatea sistemului de invatamant", pe care o puteti citi in continuare. Incep aceasta sesiune parlamentara cu o declaratie care are ca scop constientizarea unei situatii de fapt: promovam un sistem de invatamant mediocru.
De vreo doua saptamani violenta in scolile romanesti a devenit subiect predilect de dezbatere atat pentru societatea civila, cat in special pentru clasa politica, formatorii de opinie, jurnalisti si alti analisti ai fenomenului periculos ce reprezinta un risc enorm nu numai pentru sistemul educational autohton, ci si pentru evolutia generatiilor actuale de adolescenti.
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Colegiul National Sfantul Sava Colegiul National Sfantul Sava (C.N.S.S.) este una dintre cele mai vechi si prestigioase institutii de invatamant din Bucuresti, Romania. Este descendentul direct al Colegiului Sfantul Sava, divizat in 1864 de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza in Universitatea din Bucuresti si prezentul colegiu.
Specialistii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) recomanda in aceasta perioada achizitionarea carnii de miel si altor produse alimentare numai din locuri autorizate sau inregistrate sanitar veterinar.
Operatorii de taximetrie au ramas fara masini si soferi dupa ce proprietarii au devenit persoane fizice autorizate. Presedintele autosuspendat al Camerei Taximetristilor sustine ca in curand acelasi lucru se va intampla si in transportul in regim de maxi-taxi.
(Cu toate ca nu am, nici sexul si nici virsta lui Alice; desi se pare ca, o data cu trecerea timpului, incep sa le am si pe acestea). Ce mai, tara mea e atit de minunata incit iti vine sa plingi in hohote;
(Cu toate ca nu am, nici sexul si nici virsta lui Alice; desi se pare ca, o data cu trecerea timpului, incep sa le am si pe acestea). Ce mai, tara mea e atit de minunata incit iti vine sa plingi in hohote;
Presedintele Traian Basescu i-a aruncat din nou manusa premierului Calin Popescu Tariceanu, caruia i-a taiat de tot avantul, cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Educatiei.
google-analytics.com