Cautare

32917 de rezultate pentru "lista cu specializarile de invatamant acreditate sau autorizate" (4.37 secunde)
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene. ... primarii vor fi alesi intr-un singur tur de scrutin - locul 1 ia totul.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
In timp ce Klaus iese in strada, PSD prezinta cel mai bun buget din ultimii 27 de ani Conform proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Finantelor, veniturile bugetare se estimeaza ca vor ajunge la 254,7 miliarde de lei, iar cheltuielile vor atinge 278,8 miliarde de lei.
- Declansarea procedurii de infringement pentru incalcarea Directivei 89/105 care prevede ca statele europene sa solutioneze cererile de introducere a unor terapii pe listele de medicamente compensate si gratuite in maxim 180 de zile;
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Studentii vor calatori gratuit cu trenul incepand cu 1 februarie Studentii vor beneficia de gratuitate la transportul intern feroviar incepand cu data de 1 februarie, a precizat luni, pentru AGERPRES, ministrul Educatiei, Pavel Nastase. - Gratuitatea pentru studenti la trenuri intra in vigoare de la 1 februarie 2017.
Daca ar fi sa te iei dupa cum prezinta presa romaneasca un eveniment, am putea spune cu certitudine ca suntem cei mai creativi din lume. ... Ca e armean si ca turcii ar avea avea ceva negativ de spus la numirea lui. ... In nici un caz Grecia sau Italia.
Scolile fara autorizatie de functionare. ... In ultima perioada a fost lansata in spatiul public necesitatea organizarii unei dezbateri publice pe tema infrastructurii din educatie, dar e bine de stiut ca sunt lucruri care se intampla chiar acum.
"La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii! Am primit flayere pe strada legate de acest eveniment, dar nu stia nimeni de el!
Ofensiva mediatica fara precedent declansata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in scopul recuperarii sutelor de miliarde de lei datorate de asigurarile de sanatate de firmele romanesti face noi victime de rasunet.
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. Presedintele PD considera ca problema desfiintarii juridice a Aliantei DA se poate rezolva in doar doua termene de judecata dispuse de instanta, unul in vara si altul in septembrie sau octombrie.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Dremel, unul dintre brandurile companiei Bosch, a lansat recent un indemn tuturor elevilor - "participa la Clubul de Bricolaj Dremel din scoala ta!".
Discursul presedintelui Basescu la cea de-a doua editie a Conferintei privind Ocuparea Tinerilor Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut marti, 12 noiembrie, la Paris (Republica Franceza), in cadrul Celei de-a doua editii a Conferintei privind Ocuparea Tinerilor, urmatorul discurs:
Una dintre dorintele cel mai des afirmate de puterea comunista a fost aceea de formare a omului nou. Notiunea era usor neclara, dar in esenta era vorba de un om care sa execute directivele partidului; de gandit nu era nevoie.
google-analytics.com