Cautare

298 de rezultate pentru "jokai mor" (2.79 secunde)
Cand mor unde ajung poetii? -intrebari unele cu raspuns, altele fara. Am inceput aceasta noua carte de interviuri promitandu-mi mie si cititorului ca nu voi renunta la dialog, la dorinta de a-l cunoaste pe artist asa cum e el.
Ramai aici, te apara in zori Cerul senin sau infasat in nori Iar seara, cand mor razele-n gradina Tu vei gasi, in lut si-n zid, lumina.
A fost odata ca niciodata o zi in care orele s-au lungit de parca erau din guma toti pomii din Cismigiu ningeau ne transformau in batrani mult prea devreme stiam ca tinandu-te de mana nu pot sa mor mai ales ca am dansat ca doi copii foarte cuminti atunci.
MOR CU INIMA TRISTA PENTRU CA NU MA POT INTOARCE IN TARA MEA. La 16 martie 1957 Constantin Brancusi se stinge din viata la ora 2 dimineata, iar la 19 martie este inmormantat la cimitirul Montparnasse din Paris.
In linistea serii Sa ma lasati sa mor La marginea marii; Sa-mi fie somnul lin Si codrul aproape, Pe-ntinsele ape Sa am un cer senin.
Se zice ca Cerurile sunt deschise de la Pasti pana la Inaltare, iar cei care mor in aceasta perioada nu mai trec prin Judecata de Apoi si ajung direct in Rai.
La balul lor sunt o straina doar./ Necunoscuta, nimeni nu ma cere.../Ciudata par ca taina din tacere/ Si palida ca un suras amar.(....) Dar prea departe, dincolo de nori/ Se pierde raza stelelor ce mor/ De patimasa cazna si de dor...(Straina la bal...) Mistuita intre vremelnicie si eternitate, Eva Constantinescu ne impartaseste dorurile si tainicele ei vise, dar si credinta ei profunda intr-un moment al implinirii:
Lily este insa prezenta in planul prezent, iar vorbele misterioase ale lui Conchis, care spune ca oamenii nu mor, de fapt, niciodata, ci traiesc prin amintiri, accentueaza incertitudinile.
Versul Azi mor de dragul tau mai mult ca ieri” simt ca este un manifest al iubirii si al energiei pozitive din viata fiecarui om, vizavi de ceva sau cineva in viata lui, care ii ofera fericire si implinire.
Iarna, stia cu certitudine, MOR FRUNZELE CA SA SE NASCA OMATUL, iar PRIMAVARA SCOATE LENEA DE LANGA SOBA. Bunica a murit in somn.
Exista povesti de dragoste care nu mor niciodata. Strania poveste a lui Benjamin Button (titlu original in engleza: The Curious Case of Benjamin Button) este un film dramatic american din 2008, regizat de David Fincher.
Asta inseamna ca ceilalti 98 mor! La mijloc este vorba despre sume incredibil de mari care tin in viata escrocheria asta.
Astfel, anual, in tara noastra, mor 2000 de femei din cauza cancerului de col uterin si alte 3.000 de femei isi anunta familia ca au fost diagnosticate cu acest tip de cancer.
Despre cancerul intestinului gros Cancerul intestinului gros este a doua cauza de deces dintre toate tipurile de cancer din Europa si, anual, in lume mor 700.000 de oameni din aceasta cauza.
Anual, in lume mor 1,5 milioane de oameni din cauza TB. Aceasta boala e a saptea cauza de deces la nivel mondial, 1/3 din populatia globului fiind infectata.
in plus, multi germeni sunt sensibili la temperaturile ridicate si mor. Inca de pe vremea bunicii se recomanda in caz de febra o cura de transpiratie zdravna, care fortifica organismul, dar nu este recomandata celor cu afectiuni cardiovasculare.
Investigatiile se pot face si inainte de 50 de ani, asa ca este mai bine sa va informati la medicul de familie din timp, mai ales daca exista si antecedente in familie Despre cancerul intestinului gros Cancerul intestinului gros este a doua cauza de deces dintre toate tipurile de cancer din Europa si, anual, in lume mor 700.000 de oameni din aceasta cauza.
Anual, in lume mor 700.000 de oameni din aceasta cauza. Conform Globocan 2008, incidenta anuala a acestei forme de cancer, in tara noastra, este de 8.696 cazuri noi, fiind pe locul al doilea ca frecventa a celor mai intalnite forme de cancer la ambele sexe.
Aproape o treime dintre cei diagnosticati mor anual: 364 de decese in 2012. "Dar aceasta morbiditate este nereala, deoarece in tara noastra este o raportare sub nivelul real", averizeaza prof.
Conform statisticilor Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura, la nivel mondial, anual, sunt risipite 1,3 miliarde de tone de alimente si mai mult de 20.000 de copii sub varsta de 5 ani mor zilnic de foame.
google-analytics.com