Actorul Patrick Swayze a fost otravit in timpul chimioterapiei

Probabil ca ai vazut imaginile tragice cu actorul Patrick Swayze, pe care il stii din "Dans Murdar" (Dirty Dancing), in care era ilustrat vlaguit, uscat, de pe urma otravurilor medicamentelor. Arata ca scapat dintr-un lagar de concentrare si a murit la varsta de numai 57 de ani.
La Hollywood unele voci spun faptul ca adevarata cauza a mortii lui Swayze sunt otravurile din timpul chimioterapiei. Actrita de comedie Suzanne Somers spune: "Au luat acest barbat minunat si au bagat in el otrava. De ce nu l-au cladit din punct de vedere nutritiv si de ce nu i-au scos toxinele din corp? Urasc sa starnesc discutii pe acest subiect. Dar cred ca asistam la o epidemie"
Dupa cum poate ca stiti daca ati mai citit presa, si actrita cu pricina s-a luptat cu cancerul acum cativa ani. Cand doctorii i-au spus ca avea nevoie de chimioterapie pentru a-si trata cancerul la san ea a refuzat. In schimb, a ales calea naturala. Doctorii au fost impotriva. Dar ea le-a dovedit ca gresesc.
Astazi, actrita este una dintre cele mai sanatoase vedete din Hollywood si la cei 60 de ani ai sai inca arata de milioane. Probabil ca daca ar fi acceptat chimioterapia, asa cum i-au recomandat doctorii, probabil ar fi fost pe lumea cealalta acum.
Unii doctori adepti ai medicinei naturiste sau alternative spun ca chimioterapia este un placebo periculos. Ei se intreaba cati alti oameni trebuie sa moara pana cand aceasta nebunie va fi oprita. In cartea pe care am scris-o eu - "Alimente si remedii naturiste impotriva cancerului" - vei primi informatii complete cu privire la caile naturale folosite pentru a scapa de cancer la piele.
Poate informatia disponibila in cartea mea sa vindece orice forma de cancer? Cu siguranta nu! Niciun leac nu e 100% eficient in toate cazurile. Dar remediul din nordul Indiei este unul dintre cele mai puternice disponibile in lume impotriva cancerului. A vindecat pacienti ai caror doctori le-au spus ca mai au de trait doar cateva saptamani. Iar acei pacienti le-au dovedit propriilor doctori ca acestia s-au inselat.

Conspiratia care tine lumea in umbra

Chiar daca nu crezi ce iti spun, aceasta nu este singura cale prin care te poti vindeca de cancer. Exista mai multe solutii naturale. "Nu avem doar una ci mai multe solutii disponibile pentru vindecarea cancerului. Dar toate sunt suprimate drastic de catre autoritati.
Sunt prea murdare, prea interesate de a tacea si a musamaliza acest subiect".
Tine cont de asta: In america un pacient bolnav de cancer plateste pentru a fi tratat intre 350.000 si 850.000 de dolari! Inchipuie-ti ce inseamna asta! Si ce inseamna ca cei care primesc banii acestia sa nu ii mai primeasca. Pentru vietile acelor doctori si acele institute au fost construite cu acesti bani!
Sa dovedesc cele spuse. Un medicament pentru chimioterapie numit Erlotinib costa aproximativ 3.000 de euro pe luna! Autoritatile au aprobat acest tratament impotriva cancerului pentru ca, spun ei, au argumente ca a crescut rata de supravietuire cu 12 zile. Stiu ca pare greu de crezut, dar e adevarat. Ce e si mai trist e ca chimioterapia are efecte secundare oribile. Un alt medicament tot pentru chimioterapie costa aproximativ 9.000 de euro pe luna pentru ca creste rata de supravietuire cu 6 saptamani. 6 SAPTAMANI de iad! as adauga. Aceste medicamente te fac sa te simti oribil!

Crezi ca e mai bine decat nimic? Ia mai gadeste-te o data !

Fie ca crezi sau nu, rata de supravietuire in randul pacientilor de cancer care accepta chimioterapia si iradierile este aceeasi cu cea a pacientilor care nu se trateaza deloc! Intelegi ca doar 2 din 100 de pacienti aflati in stadiul 4 al bolii mai traiesc la 5 ani dupa tratament? Asta inseamna ca ceilalti 98 mor! La mijloc este vorba despre sume incredibil de mari care tin in viata escrocheria asta. Profitorii din domeniul farmaceutic fac bani otravind bolnavii cu cancer.

Sursa: tratamentuldinindia.com