Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (2.95 secunde)
Exprimare greoaie joi, mai ales cu partenerii ori persoanele in varsta. ... Afaceri noi si originale pot aparea joi. ... Va cuceriti miercuri si joi pana si adversarii prin farmecul pe care il exploatati cu buna stiinta.
Chestiunile financiare vor fi in agenda ta ca prioritate joi si vineri. ... Intalniri la care ar putea aparea oportunitati in plan financiar - joi si vineri. ... La serviciu, vei da cel mai bun randament joi si vineri, iar in weekend este vremea noilor cunostinte si socializarii.
Ce este Liga Natiunilor, noua competitie in care nationala Romaniei va debuta in aceasta saptamana Competitia de fotbal Liga Natiunilor, un proiect al fostului presedinte UEFA Michel Platini, va debuta joi, cu 55 de echipe la start, impartite in patru esaloane valorice, care se vor bate si pentru calificarea la EURO 2020.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
In a doua sesiune de audieri care s-a desfasurat joi in Parlament au fost audiate alte 8 persoane, toate primind aviz negativ din partea comisiilor parlamentare.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
Tot joi s-a anuntat ca demisia va fi inaintata, cel mai probabil, la inceputul saptaminii viitoare, dupa ce vor fi discutate in regim de urgenta mai multe proiecte de legi.
Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin ßtefanescu (foto), si liderul TSD Bucuresti, Vlad Dumitrescu, cunoscuti ca apropiati ai presedintelui autosuspendat Dan Ioan Popescu, au fost exclusi joi seara din partid.
Iar noutatile in cazul Patriciu, dupa seara de joi pe care acesta si-a petrecut-o la audieri, sunt ca procurorii vor trimite o solicitare Tribunalului Bucuresti pentru devansarea termenului de judecare a cererii de retinere a lui Dinu Patriciu pentru 29 de zile.
Procurorul general al Romaniei, Laura-Codruta Kövesi, a declarat, joi, ca va verifica informatiile aparute in legatura cu scandalul biletului pe care il asteapta sa intre in posesia procurorilor, apreciind ca, "teoretic", documentul s-ar incadra la infractiunea de coruptie.
'O informare S&D mentioneaza ca "fiica presedintelui Romaniei" e acuzata de manevre cu petitia SNAp' O informare postata pe site-ul grupului S&D din Parlamentul European, referitoare la petitiile privind SNAp respinse, joi, in Comisia de Petitii, mentioneaza ca "fiica presedintelui Romaniei este printre europarlamentarii de dreapta acuzati de manevre" in acest caz, informeaza Mediafax.
Victor Ponta prezinta joi "starea natiunii" Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca joi va prezenta "starea natiunii", respectiv situatia datoriilor acumulate, banii din bugetul pe 2013 si proiectele care se vor putea duce la indeplinire in urmatorii patru ani, in baza alocarilor bugetare multianuale.
Moneda nationala s-a depreciat joi semnificativ i fata euro, la un curs de referinta de 4,1214 lei/euro, in ton cu evolutia altor monede din regiune, in timp ce dolarul s-a intarit puternic fata de euro, investitorii fiind ingrijorati de instabilitatea fiscala a Greciei, Portugaliei si Spaniei.
Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat in sedinta de joi indicatorii tehnico-economici pentru cel mai scump proiect de infrastructura din istoria Capitalei. ... Lucrarile vor incepe la primavara, odata ce vor trece zapezile, a spus Oprescu, joi seara, dupa incheierea sedintei Consiliului General.
La finalul meciului, incepand de la prima ora a zilei de joi autobuzele vor pleca de la cele doua intrari in stadion spre Aeroportul Otopeni.
In intervalul mentionat, in Carpatii Orientali si Meridionali si in zonele deluroase aferente vor predomina ninsorile si local se va depune strat de zapada.In Moldova va ploua abundent in cursul zilei de joi, 20 noiembrie cand local se vor cumula peste 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp, apoi precipitatiile vor deveni mixte si vor slabi in intensitate.
Zile norocoase - joi Zile fatidice - sambata TAUR Sunt cei mai avantajati nativi in sectorul financiar.
marti si joi. ... miercuri, joi si vineri. ... miercuri si joi. ... luni, miercuri si joi. ... marti, joi si duminica. Pesti Trebuie sa te comporti cu discretie chiar si daca vrei sa comunici lucruri pozitive legate de viata ta.
marti, joi si duminica. ... marti si joi. ... joi si sambata. ... miercuri, joi, vineri si sambata. ... marti, joi si duminica. PESTI Apar probleme in cuplu si nu prea iti convine sa te certi in perioada urmatoare.
google-analytics.com