Cautare

59226 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (4.74 secunde)
Spargerile de saptamana trecuta la doua gradinite din Constanta trebuie sa dea de gandit nu doar directorilor acestor unitati de invatamant, dar si Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), precum si ministerului de resort.
24 de organizatii neguvernamentale din Romania si 4 organizatii internationale de drepturile omului au solicitat Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR) sa respinga initiativa de restrangere a definitiei familiei prin modificarea articolului 48 (1) din Constitutia Romaniei.
Altfel spus, ma intorc la copiii mei", a declarat, ieri, pentru cotidianul "Replica", Marian Sarbu. Amintim ca Marian Sarbu, membru al Partidului National Liberal, a fost, pana in luna iunie 2007, inspector scolar general adjunct al ISJ Constanta.
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Potrivit raportului intocmit de Directia Judeteana de Statistica privind evolutia economiei judetului Satu Mare in perioada ianuarie - noiembrie 2004, majoritatea ramurilor economiei judetului s-au dezvoltat in comparatie cu anul 2003, dar au existat si tendinte negative in unele domenii, ce nu pot fi trecute cu vederea.
Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
La Bucuresti, organizatia liberala va face astazi publica propunerea PNL pentru Prefectura Capitalei. Liberalii bucuresteni se grabesc sa-si prezinte candidatul pentru importanta functie de prefect al Capitalei. Astazi dupa-amiaza, acestia se vor intruni intr-o sedinta extraordinara pentru a valida propunerea PNL pentru Prefectura Bucurestiului.
Doua persoane si-au anuntat pina acum candidaturile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Satu Mare. Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
Mica restructurare guvernamentala, la nivel de secretari de stat, a fost definitivata, iar ministrii se pregatesc, sub avertismentele premierului Tariceanu, pentru restructurarea agentiilor guvenamentale si a aparatelor birocratice aflate in subordinea ministerelor pe care le conduc.
in principal, declaratiile celor trei s-au referit la presiunea exercitata de actuala putere asupra directorilor de institutii descentralizate, pentru a-si prezenta demisiile, evaluarea factorilor ce au determinat ratarea alegerilor prezidentiale, necesitatea restructurarii PSD, respectiv analiza situatiei actuale dupa preluarea puterii de catre Alianta D.A..
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. Imediat ce tempera-tura exterioara a inregistrat valori pozitive, deplasarea cu autovehiculele s-a transformat intr-un veritabil test de indeminare pentru evitarea gropilor.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
google-analytics.com