Cautare

62049 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.02 secunde)
Radu Mazare a fost Suleyman Magnificul la ultima editie a carnavalului de la Mamaia Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in Suleyman Magnificul, sambata seara, la ultima editie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul sau, Raducu, a facut parte din randul spahiilor si ienicerilor.
Demnitarul a luat la pas statiunea Mamaia, inspectand majoritatea teraselor si hotelurile din cea mai luxoasa si totodata cautata statiune de pe litoralul romanesc.
Actionarii societatii de turism Mamaia SA au aprobat demararea procedurilor de fuziune intre societatea la care detin actiuni si Litoral SA, prin dizolvarea fara lichidare a Litoral SA si transferul in totalitate a patrimoniului sau catre Mamaia SA.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: ... Un primar obosit, dupa cum au observat si cetatenii din Mangalia.
La inmormantarea Regelui au fost intonate imnul de stat si imnul regal si au fost trase salve de tun. ... Au fost trase 21 de salve de tun si a fost intonat imnul national, in onoarea Regelui Mihai, la Catedrala din Curtea de Arges.
In Aula Magna a Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc vineri dezbaterea publica cu privire la proiectul de reabilitare a plajelor din statiunile Mamaia si Eforie Nord si de protectie a tarmului impotriva eroziunii costiere, elaborat de experti japonezi cu finantarea asigurata de Banca Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA).
Mai precis la cei din Constanta! ... Astfel, de vreo cateva zile gara din Constanta zumzaie de turisti. Si, asa cum fac si cei de prin Bucuresti, taximetristii, ca niste buni negustori de servicii, incearca sa se pricopseasca din nestiinta turistilor. Cum iesi din gara, taximetristii te iau cu asalt.
A doua editie a Power Marine AutoShow se va desfasura in perioada 13 - 17 mai 2009, iar expozitia se adreseaza tuturor celor ce isi desfasoara activitatea in domeniul auto-moto, dar si celor pasionati de acest univers.
Ministerul Turismului, care detine 82,27% din actiunile SC Litoral S. ... din Constanta, a decis pe 10 martie schimbarea conducerii unicei agentii de turism pe care o mai detine pe litoralul romanesc.
Prospat numit membru in Consiliul de Administratie al SC Mamaia SA, Virgil Cirstea (foto) este, de cateva zile, si noul director general al celei mai mari societati de stat care activeaza in turismul de pe litoral.
Cele mai cautate plaje si stranduri din Romania Evenimentele din Turcia si din marile orase europene au readus in atentia romanilor vacantele interne, fie ca vorbim despre litoral, despre Transilvania, Bucovina, Maramures sau despre zona montana.Pe langa aceasta particularitate a anului 2016, portalul de rezervari online HotelGuru.ro a inregistrat in acest an o crestere a numarului de cautari de optiuni de cazare in destinatii estivale, inclusiv in resorturile de la malul marii, dar si catre strandurile si baile cu ape minerale din zona Transilvaniei.
Gabriela Vranceanu Firea s-a hotarat sa rupa tacerea, deranjata de speculatiile care se fac pe marginea casatoriei ei cu primarul Florentin Pandele din Voluntari, la mai putin de 9 luni de la moartea sotului ei.
Gica Popescu, discurs emotionant la inmormantarea lui Didi Prodan Didi Prodan a fost condus azi pe ultimul drum. ... Unul dintre momentele emotionante de la inmormantarea lui Didi Prodan a fost discursul lui Gica Popescu.
Pe langa postura jenanta in care i-a pus Dinu Patriciu prin declaratia cum ca ar fi "cotizat" si la PSD, liberalii trebuie sa tina piept atat atacurilor din afara partidului, cat si din interior, dar sa-si vada si de activitatea de zi cu zi, una dintre cele mai importante preocupari, pe langa integrarea in UE, fiind si aceea a turismului romanesc.
pe platoul din fata Cazinoului din statiunea Mamaia.
Mineral Expo (expozitii de bijuteri si minerale) este un proiect ambitios nascut din pasiunea pentru frumos. ... 0728-495.346 www.mineralexpo.ro [email protected] Intre 15 si 18 august 2013, Mineral Expo revine in satiunea Mamaia cu cele mai in voga bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
Hotelierii din statiunea Mamaia, dar si din sudul litoralului, vor ca plajele sa treaca in administrarea autoritatilor locale constantene, care sa infiinteze o societate pentru intretinerea acestora, urmand ca portiuni de plaja sa fie inchiriate spre folosinta hotelierilor.
Taxa de acces in statiunea Mamaia va fi achitata din nou de turisti incepand de marti. Cuantumul acesteia a ramas acelasi ca in anii trecuti si va fi achitat de toate persoanele care provin din afara judetului Constanta.
Noul director general al Mamaia S. ... "In maxim o luna de zile voi sti cu exactitate cum stau lucrurile", a spus Virgil Cirstea, care l-a inlocuit pe Dan Lucian din functia de director general.
Mazare face un Miami din Mamaia: blocuri de 20 de etaje, mall, canale Statiunea Mamaia se va transforma intr-un oras-statiune al distractiilor, potrivit noului PUZ elaborat de Kalinia Proiect.
google-analytics.com